אני עובד בנק,קיבלנו לחג מהוועד מוצר חשמלי המשווק עי חברה ידועה וגדולה.אמרו לנו שאפשר להחליף עד תאריך מסויים.
התקשרתי לחברה לברר בעיניין ההחלפה אמרו לי שיש 2 אפשרויות או להגיע לכתובת שלהם עם המוצר ולבחור מוצר אחר תמורתו או לבחור באתר ותמורת 100 שח יגיע שליח.אני בחרתי להגיע אליהם.כאשר הגעתי אמרו לי שההחלפה רק דרך האתר ויגיע שליח ללא תשלום.
התקשרתי לאתר שלא מפרסם מחירים ,דבר ראשון תוחקרתי אם אני עובד הבנק.(עשיתי את זה מספר פעמים)שאלתי מחירים לגבי מוצר שעינין אותי והלכתי לבדוק מחירים בחנויות.
מסתבר שבחנויות המוצר זהזה ול בערך של מחיר המוצר שאני רוצה להחליף.
כלומר הם תכננו את סיפור ההחלפה והעלו מחירים עד המועד לפקיעת ההחלפה
האם זה תקין?מה אפשר לעשות?
שלום יוסי
קראתי את הדברים שכתבת ואני מודה שאני לא ממש מבין את הבעיה. מה הבעיה בכך שמחיר המוצר יהיה זהה בחנות או בכל מקום אחר ?
שנית, יצרת קשר עם החנות והם אמרו לך שאתה רשאי להגיע לחנות כדי לבצע החלפה. הגעת לחנות ואז אמרו לך שלא. מדוע לא ביקשת לדבר עם מנהל החנות ולהוכיח לו שיצרת קשר עם החנות והם אמרו לך להגיע ? הם לא יכולים ככה לבלבל אותך ולהגיד לך 2 דברים שונים (יש לי הרגשה שכשיגיע אליך שליח מטעם החנות אתה תצטרך לשלם לו).
אני מציע שתתחיל מהתחלה. צור קשר עם החנות תגיד להם שאתה מעוניין להחליף את המוצר ושאל כיצד (אני מציע לך להקליט את השיחה) ולפעול בהתאם.
ולבסוף אציין כי חוק הגנת הצרכן מגן עליך בעניין זה.
בהצלחה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר