שלום רב,
הגשתי תביעה לפי "חוק הספאם" (קיבלתי 7 פרסומות במייל לאחר שקיבלתי אישור על הסרתי מרשימת התפוצה).
יומיים לאחר הגשת התביעה (כאשר אין עדיין מועד לדיון) קיבלתי עוד 2 הודעות פרסומת מהנתבע.
השאלה היא האם וכיצד ניתן להוסיף את 2 ההודעות האלו (והודעות עתידיות) לכתב התביעה ולעדכן את סכום התביעה?
תודה רבה על העזרה
רן
שלום רן
לצערי יהיה עליך למחוק את תביעתך הקודמת ולהגיש חדשה ומעודכנת. כמובן שתצטרך לשלם אגרה בשנית.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
חיים שלום רב ותודה על התשובה המהירה.
בהמשך לתשובתך, הרי עד מועד הדיון אני עשוי לקבל הודעות נוספות מהנתבע ובעצם זה לא ריאלי למחוק ולהגיש מחדש את התביעה כל פעם שאקבל פרסומת נוספת.
האם אפשרי להביא את ההודעות הנוספות לדיון? ואם כן, האם לדעתך השופט יתחשב בכך?
בברכה,
רן
שלום רן
בדרך כלל ומניסיון שלי שופטים מחליטים אך ורק על פי סכום התביעה (כיוון שעל סכום זה שילמת אגרה) ואינם נוטים לזוז ימינה ושמאלה מסכום התביעה שביקשת.
אם אינך מתכוון למחוק את התביעה ולהגיש מחדש אז תביא איתך את כל הראיות שיש ברשותך לבית המשפט (גם את ההודעות הנוספות שקיבלת עד מועד הדיון) הצג את הכל בפני השופט ובקש ממנו לפסוק פיצוי על סמך כל הודעות הספאם.
אם אתה שואל אותי הסיכוי לכך נמוך, אבל אין לך מה להפסיד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר