שלום, הסיפור קצת ארוך אבל אני אתחיל מההתחלה
לפני שמונה חודשים קניתי אייפון 5 בחברת סלקום, כמה שבועות לאחר מכן אני מקבל שיחות מנציגי סלקום דינמיקה שמציעים לי ביטוח על הפלאפון, גם שאני מסרב להצעה, מתקשר אליי נציג אחר לאחר כמה ימים, ולאחר כמה סירובים התקשר אליי נציג שהציע לי ביטוח בחמישים שקלים בחודש, הוא גם אמר שאם הפלאפון מתקלקל אני מגיע לסניף ומתקנים לי את הפלאפון באותו יום ובלי לשלם שקל, רק אם המכשיר נגנב או אבד אני משלם השתתפות עצמית והסכמתי לתנאים האלה ומאז כל חודש מחייבים אותי ואני לקוח של החברה,
שבוע שעבר הפלאפון שלי נכבה ולא נדלק, הגעתי לסניף הסברתי להם את הבעיה,
ואמרו לי שאני צריך לשלם מאה שקל רק על זה שהם מכניסים אותו למעבדה, לאחר שפירוש הנציג בטלפון אמר לי שאני לא אצטרך לשלם על התיקון, לאחר קצת ויכוחים שילמתי מאה שקלים והלכתי, כשחזרתי מנהל הסניף אמר לי הפלאפון שלך עקום(בוודאות הוא לא היה עקום ששמתי אותו בתיקון) והוא לא תקין אם אתה רוצה תשלם 1400 שקל השתתפות עצמית לטלפון מחודש(אפילו לא חדש)
אמרתי להם לא תודה והלכתי,
יום למחרת הלכתי למעבדה פרטית, ושם התברר לי שהפלאפון תקין(!!) והבעיה היחידה שהסוללה התקלקלה, הוא גם אמר שמי שבדק לי את הפלאפון בכלל לא הוציא את הסוללה לבדוק אותה, שילמתי לבחור, הוא החליף לי סוללה והפלאפון מאז עובד פיקס,
אבל זה לא הכל, שהתקשרתי לחברה והסברתי להם את כל המצב והבנתי שאין עם מי לדבר, אמרתי לה תבטלי לי את הביטוח, היא אמרה לי שביטול הביטוח עולה 150 שקלים כי אני בהתחייבות, למרות שלא התחייבתי על שום דבר...
עכשיו אני רוצה ללכת לתבוע את החברה בתביעות קטנות ורציתי לדעת אם שווה לי בכלל הטרחה ויש לי סיכוי לנצח מול סוללת עורכי הדין שלהם או להיכנע לחברה ולהבין שאני צרכן קטן שאפשר לעשות לו עוולות כאלה??
אשמח לתשובה בקרוב
שלום,
על פי הדברים שאתה מתאר כאן בהחלט יש מקום לתביעה. אתה שילמת על שירות (ביטוח) וכאשר היית צריך להשתמש בשירות, הוא לא ניתן לך כפי שהובטח. יותר מזה נציגי החברה פעלו ברשלנות ואף חמור מזה כדי להוציא ממך כספים נוספים.
בהחלט יש פה מקום לתביעה. בקשר לעורכי הדין של החברה אני מזכיר לך שעורכי דין לא יכולים לייצג בתביעות קטנות ולכן אל חשש.
אם תרצה סיוע משפטי נוסף בעניינך אתה מוזמן לפנות אליי.
בהצלחה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר