עזריאלי 1 , תל אביב (אזור המרכז)
משרד עורכי דין בר-זהר דגני מהמשרדים המובילים בתחומו ומייצג דמויות מפתח בתקשורת ובטלוויזיה. המשרד מספק שרות בנושאים: דיני משפחה, עבודה, מקרקעין, קיניין רוחני ומסחרי
משרד עורכי דין בר-זהר דגני הוא אחד ממשרדי עריכת הדין המובילים בתחומו בישראל, בעל ותק של שנים רבות וטיפול במאות תיקים לאורך הקריירה. בין לקוחות המשרד הרבים המקבלים שירות מקצועי ללא פשרות ניתן למצוא דמויות מפתח בתקשורת ובטלוויזיה.
המשרד מעניק שירות מקצועי בתחומים רבים ומגוונים, לרבות:
משרדנו בנה את המוניטין לאורך השנים באמונה כי שירות עומד לפני הכול, הן מבחינת היחס האישי ללקוחות והן מבחינה מקצועית, כך שהאסטרטגיה המשפטית תותאם לצורכי כל לקוח ולקוח.
משרד עורכי דין בר-זהר דגני מאמין כי לקוחותיו הם אלו המבססים את שמנו הטוב, ולכן נותן יחס אישי לכל לקוח ושקיפות מלאה לאורך כל ניהול התיק, עד לסיומו בהסדר הרצוי.
המשרד ממוקם במשרדי עזריאלי 1 תל אביב (המגדל העגול). נשמח לעמוד גם לשירותכם.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
ליווה אותי בכתיבת צוואה, הייתי מאוד מרוצה מהשרות.
אדם נעים, שרות נהדר.
עברתי הליך גירושין מורכב מאוד, גיל עזר לי מאוד! שרות נהדר - מומלץ בחום
אני גרושה. עשיתי צוואה בשנת 2017, בה אני מורישה הכל לבנותי, עדיין מבחינתי זה מה שאני רוצה. לאחרונה התחלתי קשר עם גבר שהכרתי, ועדיין אני מעוניינת להוריש הכל רק לבנותי. שאלתי היא; האם הצוואה ממשיכה להיות תקפה, כל עוד אין צוואה אחרת שמבטלת אותה? אודה לתשובתכם
תקפות של צוואה
אילנה שלום רב,
הצוואה מוסיפה להיות תקפה, כל עוד לא ערכת צוואה חדשה.
בברכה,
גיל בר-זהר, עו"ד
מנהל הפורום
שלום, ברשותי דירה הרשומה על שמי, שנקנתה במהלך נישואי. ברצוני להוריש בצוואה את הדירה לבתי, שאלה, האם בקיום הצוואה עם ההורשת הדירה לבתי, בתי תהיה היורשת היחידה של הדירה בהתאם לצוואה? או שהדירה מאחר ונקנתה במהלך נישואי נחשבת לרכוש משותף, ולבעלי יש חלק בה למרות שישנה צוואה כתובה שלי המורישה לביתי את הדירה כולה?
הורשת חלק מדירה
שירה שלום רב,
את יכולה להוריש לבתך רק את מה ששלך. אם יש לצד ג' זכויות בדירה (ובכלל זה בעלך) אינך יכולה להוריש לה את חלקו.
בברכה,
גיל בר-זהר, עו"ד
מנהל הפורום