שלום,
אני הייתי אמורה לעשות קורס פסיכומטרי של חברת סמארט בינואר 2013, שילמתי על הקורס מראש ויש לי קבלת תשלום, שבועיים לפני תחילת הקורס התקשרו אליי ואמרו שהקורס מבוטל ושיחזירו לי את הכסף, מאז התקשרתי אליהם לא מעט במשך השנתיים האחרונות ולא החזירו לי את הכסף, מה שגם היו מסננים אותי וההנהלה סירבה לדבר איתי, פניתי לפניות הציבור וגם להם אף אחד לא ענה,
השאלה שלי אם אני יכולה לתבוע אותם בתביעה קטנה למרות שכבר עברו כמעט שנתיים? ואם כן איך אני עושה את זה? והאם אני יכולה לדרוש פיצויים על עוגמת נפש?
תודה רבה ויום טוב
שלום,
לא רק שאת יכולה להגיש תביעה קטנה כנגד החברה, אלא כדאי מאוד שתעשי זאת (זאת הדרך היחידה שנותרה לך להשיג את כספך בחזרה).
בוודאי שאת יכולה ואף צריכה לדרוש פיצויים על עוגמת נפש כמו גם פיצוי על אי עמידה בתנאי החוזה, החזקת כספך לשווא ועוד ועוד...
במידה ותרצי סיוע משפטי בעניינך בכתיבת כתב התביעה, את מוזמנת לפנות אליי ואשמח לעזור.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר