שלום,
בתאריך 6.11.2013 התקשרה אליי נציגת חברת חופשה חלומית וביצעתי עסקה של חבלות שוברים על חבלה עולה 500 שקל ( לצערי הרב באותה עת לא הבנתי שזה כך) יום אחרי התקשרתי ואמרתי שאני לא רוצה את החבלות ואני מעוניינת לבטל את העסקה והם סירבו וטענו שהם אמרו לי לפני זה שאני לא אוכל לבטל. אחרי וויכוחים ביטלו לי 3 מתוך6. היום פניתי למועצה הישראלית לצרכנות כדי שיעזרו לי. אתמול קבלתי את החבילה הראשונה של השוברים ( שוברי בתי מלון) בדואר והמשפחה שלי פתחה את החבלה אבל עדיין לא השתמשנו בהם. הם כבר חייבו את החשבון שלי ב 500 שקל חדש. השאלה שלי היא האם אני עדיין יכולה לבטל את העסקה אחרי שקבלתי את השוברים למרות שלא עברו 14 ימים מביצוע העסקה? ומה אני יכולה לעשות עוד כדי לבטל את העסקה?
תודה רבה,
רואן
שלום,
במידה והשוברים אינם נכללים בסעיף 6 לתקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה), אזי ניתן לבטל את העיסקה.
כדי לבטל עסקה עליך לפנות לחברה (עשה זאת גם טלפונית, גם בפקס) וגם באמצעות מכתב רשום ובקש לבטל את העסקה על פי התקנות.
במידה ולא יענו לבקשתך תוכל לעשות זאת באמצעות הגשת תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
זכור כי בקשת הביטול צריכה להגיע לחברה בטווח הזמן כפי שמורים התקנות.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר