היי. הזמנתי בגדים מטקסס ממכר שלי שגר שם שיש עסק לחברה שלו. בגדים בשווי 690 שקלים. כל ההתנהלות הייתה מולו ולא דיברתי עם הבחורה גם את השם שלה אני לא יודעת. את פרטי האשראי שלי לביצוע העיסקה העברתי לו והכל דרך הפייסבוק בהודעות פרטיות. החיוב נעשה ב1 לספטמבר. הוא אמר לי שזמן הספקה זה בין 14-30 יום. ושזה יגיע אלי עד הבית. הבאתי לו את כל הפרטים שלי כולל אשראי וכתובת באנגלית. עברו חודשיים וחצי. הסחורה טרם הגיעה אלי. המכר שלי טוען שזה הגיע לכתובת של הבית של אמא שלו שמתגוררת בעיר שלי. לא ברור למה. עדיין זה לא הגיע אלי. ואני לא יודעת אם זה הגיע אליהם הבייתה. זה צריך להגיע לכתובת שלי. והבאתי גם כתובת מייל שתישלח לשם חשבונית וגם זה לא קרה. במהלך כל הזמן הזה הצקתי למכר שלי על מנת לקבל תשובות והחזר כספי ורק מרחו אותי. הוא אמר לי שהיא תתקשר אלי והיא לא התקשרה. הבאתי לו את המספר של בן זוגי שתתקשר אליו וגם אליו לא. הוא אמר שהוא יביא לי את המספר שלה שאני אצור איתה קשר וגם זה לא קרה. האם ניתן לעשות משהו בנידון?
אני מודה שכל הסיפור נשמע לי חשוד ביותר.
בכל מקרה אם לא קיבלת את המוצר ניתן לפנות לחברת האשראי ולבקש לקבל את כספך חזרה בשל כשל תמורה (על כך ששילמת אך לא קיבלת את המוצר) או במילים אחרות, לבטל את העסקה באמצעות חברת האשראי.
לא ניתן לתבוע בבתי המשפט בישראל תושב חוץ.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר