שלום רב,
לפני מס' ימים חגגנו בריתה לביתי הקטנה ולשם כך לקחתי שירותי צלם מגנטים.
חתמתי על החוזה (שנשלח אליי במייל והחזרתי לו את החוזה חתום גם במייל חוזר) כמן כן ע"פ בקשתו שלחתי לו הודעת סמס עם הפרטים של האירוע (יום, שעה וכתובת). לאחר שליחת הסמס גם ביררתי שהוא אכן קיבל את ההודעה.
ביום האירוע הוא לא הגיע וגם לא הודיע על כך לפני וגם לא ענה על הטלפון.
מה אני יכול לעשות בנידון ומה היא הדרך הנכונה לנהוג בעניין הזה במידה ואני רוצה להגיש נגדו תביע?
תודה מראש,
לאון
שלום,
אני קודם כל מציע לך לפנות אליו (בעצמך או באמצעות עו"ד) ולדרוש את כספך חזרה + פיצוי כספי מלא על כך שהוא לא עמד בתנאיי החוזה + גרם לך נזקים + עוגמת נפש. במידה ולא יעשה הדבר אני ממליץ לך להגיש תביעה קטנה כנגד הצלם ולדרוש את כל המגיע לך על פי חוק.
במידה ותרצה סיוע משפטי בעניינך כמו גם פנייה לצלם, אתה מוזמן לפנות אליי ואשמח לעזור.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
העניין הוא שטרם שילמנו לו כסף. הבעיה היא שהוא לא הגיע ולא הייתה לנו אפשרות בזמן כה קצר לארגן צלם מחליף. הצלם עדיין מתחמק מלענות לנו. השאלה: האם עדיין ניתן לפנות לבית המשפט ולתבוע אותו:
א. על הפרת חוזה.
ב. עוגמת נפש עקב אי הגעתו לאירוע ועקב כך אין לנו אפילו תמונה אחת.
תודה מראש,
התשובה היא כן. בהחלט ניתן לתבוע את הצלם. היה ביניכם חוזה והוא לא עמד בתנאיי החוזה (הסכם) ולכן על פי חוק החוזים הוא חייב בפיצוי כספי כמו גם בפיצוי בגין עוגמת הנפש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר