שלום, רציתי להתעייץ האם יש קייס או לא. ביום שישי 29/11 ראיתי באתר האינטרנט של החנות מוצר שמחירו נמוך משמעותית ממחיר בשוק. שמחתי לגלות שיום שיש השחור הגיע גם לישראל וביצעתי הזמנה. היות ובאתר אין אפשרות לביצוע תשלום און ליין, בחרתי באופציה של תשלום במקום בחנות. אתמול, יום ראשון 1/11, במהלך היום נכנסתי לאתר לבדוק מה מצב ההזמנה (לפני כן סטטוס היה "בבדיקה") והתפלאתי לגלות כי בהזמנה שלי מופיע פריט אחר לגמרי. למזלי, הגיע אימייל עם אישור הזמנה ובו כל הפרטים (כולל המחיר) וכן בצעתי צילום מסך של תאור הפריט עם מחיר והמצאותו במלאי. טרם יצרתי קשר עם החנות. מה ניתן לעשות בנידון? בברכה, רומן.
שלום,
עליך ליצור קשר עם החנות להציג בפניהם את הרכישה שלך והמוצר אותו הזמנת ובדאוג שאכן המוצר שהזמנת יגיע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
האם החנות מחייבת לספק לי את המוצר (כרגע איני מוצא אותו באתר החנות בכלל) ובמחיר הנקוב בהזמנה? לפי תקנון האתר אם המוצר לא במלאי הם רשאים לבטל את העסקה, השאלה אם הם לא יעשו בכוונה שהמוצר לא יהיה במלאי. שוב, הדאגה שלי שלא יעמדו בהתחייבות על המחיר הנמוך (מדובר בסדרי גודל שח פי 10 נמוך ממחיר השוק). תודה
זה בהחלט תלוי בתנאיי האתר והחנות. הם בהחלט יכולים לעשות לך את התרגיל הזה, אך בידיך יש את כל צילומי המסך וההוכחות התומכות בטענותיך.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר