אני מנוי של החברה שבנדון המפרסמת כי תיקון מכשיר סלולרי יערך עד 45ד' .
בתחילת החודש ניגשתי לאחד מסניפי החברה על מנת לקבל את השירות הנל לאחר שהופיע תקלה במכשיר הסלולר שברשותי (חשוב לציין כי מדובר בתקלה שלא עקב מים , נפילה ,שימוש לא ראוי במכשיר). נתתי את המכשיר לנציג השירות וקבלתי ממנו תעודת תיקון ובה שוב הופיעו מילים יפות אל איכות השירות שני עתיד לקבל בנוסף להבטחה כי המכשיר יתוקן תוך 45ד'.
כעבור שעה בערך שאלתי מה עם תיקון המכשיר וקבלתי תשובות של: עוד רגע ...
כעבור זמן קצר נגשתי שוב לברר והקשתי על הנציג שניגש לברר וחזר עם תשובה שהתקלה מורכבת והמכשיר ישלח למעבדה המרכזית ויוחזר לי תוך 14 ימי עסקים. לשאלתי מה עם ההתחייבות ל 45 ד' תיקון לא קבלתי תשובה כמו כן בשיחה טלפונית עם נציגת שירות (לאחר יומיים) נאמר לי שהוחלפה סוללה והמכשיר יחזור אלי מוקדם מהצפוי, גם לנציגה לא הייתה תשובה לגבי ההתחייבות לתיקון תוך 45 ד. היום 10/12/13 אני עדיין עם מכשיר חלופי בלי יכולת לקבל הסברים מהנציגים הטלפוניים ועם הרבה התחמקויות מלדבר עם מנהל או אחראי כל שהוא.
כיצד עלי לנהוג ? האם קיימת סיבה לתביעה? אם כן איך הכי נכון לעשות זאת?
בתודה מראש
שלום,
על פי מה שאתה מתאר בהחלט יש פה עילה לתביעה בגין אי עמידה בתנאי ההסכם ביניכם ולכן בהחלט יש פה מקום לתביעה.
במידה ותרצה סיוע משפטי נוסף בעניינך אתה מוזמן לפנות אליי ואשמח לעזור.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר