שלום רב,
בזמנו עזרתי לגרושתו של אבא שלי לפתוח מנוי בבזק בינלאומי, מאוחר מכך ביצענו עברת בעלות, השבוע קיבלתי טלפון ממשרד עו'ד נאמן זקן ושות' הם טוענים שקיים חוב על מספר תעודת זהות שלי. כמובן התקשרתי למחלקת פיננסית של בזק בינלאומי הם בפירוש אמרו לי שעל מס' ת.ז. שלי לא קיים מנוי וגם חוב, הסברתי להם שהתקשרו אליי ממשרד עו'ד ומכריחים אותי לשלם את החוב, הם לגמרי למטלמים ולא מוכנים איכשהו לעזור לי בנדון, מפילים כל האחראיות אליי, לכי סדרי את העניינים לבד מול משרד עו'ד . וההנציגה ממשרד עו'ד רק מאיימת שיפתח תיק על שמי בהוצאת פועל, היא הבטיחה שתגיש מסמכים לבירור אני בכלל לא בטוחה שהיא עשתה זאת כי עדיין מתעקשת שאני אשלם את החוב, אם היא הייתה מגישה מסמכים לבירור התשובה מבזק בינלאומי הייתה כמו שהם ענו לי שעל שמי אין מנוי ואין חוב. מה אני אמורה לעשות מצב כזה? קשה כי אין עם לדבר גם במשרד עו'ד וגם בבזק בינלאומי
שלום,
משרד עורכי דין הוא גורם מקצועי שמייצג את החברה לגביית כספים. במידה ובדקת עם החברה ומצאת שאין חוב על שמך, אזי גם משרד עורכי הדין לא יכול ולא רשאי לגבות ממך כספים. את לא חייבת למשרד כסף אלא לחברה שאמרה לך שאינן כל חוב על שמך.
אני מציע שתבקשי מהחברה מסמך רשום על כך שאין לך חוב ותפני את המכתב למשרד עו"ד.
תשמרי את המכתב במידה ומשרד עורכי הדין יחליטו לתבוע אותך או לפתוח תיק הוצאה לפועל.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום יולנה,
על מנת שנוכל לדאוג לסיום טיפול מהיר בנושא, מוזמנת לשלוח פרטים לכתובת: online@bezeqint.net ונציג שלנו יחזור אליך בהקדם.
בברכה,
מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר