בדיוק לפני 12 יום קניתי מכשיר סלולרי . בזמן מילוי סוללה פעם הראשונה שמתי לב שמתאן נכנס בקושי רב לתוך המכשיר. היום מכשיר כל הזמן היתחבה. ניגשתי לחנות בה רכשתי מכשיר לצורך בירור וטיפול בתקלה, נאמר לי שנירא יש תקלה במקום כניסה של מתאן וצריך לשלוח מכשיר לבדיקה במעבדה. כשביקשתי מכשיר חלופי נעניתי בסירוב . כמו כן סירבו להחליף את המכשיר למכשיר אחר ובנוסף גם נאמר שיכול להיות שהתיקון הוא על חשבוני היות ואני גרמתי נזק למכשיר.
העם הם צודקים בדרך של הטיפול? והעם יש דרך להחזיר את המכשיר ולקבל חזרה כסף בטענה על שירות גרוע שקיבלתי ובעצם נשארתי בלי מכשיר כעת?
מה הזכויות שלי כי צרכן במקרה הזה?
בברכה
שלום,
אני מודה שלא כל כך הבנתי את המקרה (הן בשל ניסוח המקרה והן בשל שגיאות הכתיב).
אגיד בכללי כי אם רכשת מוצר חדש עליך לקבל מוצר חדש ואם יש בו תקלה או שאינו תקין, זכותך שהמכשיר יוחלף לאחר או לבטל עיסקה, אך תוכלי לעשות זאת באמצעות הגשת תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום,
אני מודה שלא כל כך הבנתי את המקרה (הן בשל ניסוח המקרה והן בשל שגיאות הכתיב).
אגיד בכללי כי אם רכשת מוצר חדש עליך לקבל מוצר חדש ואם יש בו תקלה או שאינו תקין, זכותך שהמכשיר יוחלף לאחר או לבטל עיסקה, אך תוכלי לעשות זאת באמצעות הגשת תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר