שלום רב,
1.בשנת 2011 הגשתי תלונה למשרד התחבורה על אוטובוס שלא יצא.
הוזמנתי לחקירה ותגובת חברת האוטובוס הייתה שהוציאו בטעות אוטובוס אחר פעמיים דבר שלא היה ולא נברא.
בתחילה טענו בכלל לחפץ חשוד.התלונה נסגרה בכלל ע"י צו של שר התחבורה שלדעתי היה זה שוחד בחירות לחברות האוטובוסים
הגשתי ערר אך קיבלתי לפני מספר חודשים מכתב שהתלונה תסגר היות ולא נמצא מעשה פלילי.
2.באוקטובר האחרון המתנתי יותר משעה לאוטובוס שלא הגיע כלל וגם זה שלאחריו שגם הינו האחרון בשעה 22:00 לא הגיע.
הגשתי תלונה למשרד התחבורה אך זה הפך לנציג האו"ם ורק שלח אלי את תגובת החברה שהיה מחסור בנהגים.
אם יש מחסור בנהגים שיבטלו את המכרז שזכו בו לדעתי רק בגלל שהיו"ר שלה היה לא אחר מאשר הממונה על התקציבים באוצר ואין לי ספק שזה מה שמקנה לחברתו חסינות דיפלומטית.
3.לפני שבועיים עליתי על אוטובוס כשבידי כרטיס רב קו עם חודשי חופשי של אזור השרון אך הכרטיס גם טעון בכסף למקרה שאסע מחוץ לגבולות החודשי חופשי.
נסעתי מקניון איילון וחוייבתי מתוך הכרטיס הטעון בכסף.עד כאן הכל בסדר.הגעתי לגני התערוכה ושם עליתי על אוטובוס וקיבלתי כרטיס מעבר היות ויש זכות להשתמש באותו כרטיס במשך 90 דקות מרגע החיוב.הנהג ביקש שאגיע לכפר הירוק ושם אעביר שוב את הכרטיס החודשי חופשי.עשיתי זאת אך שוב קיבלתי נסיעת מעבר.
הנהג החל לשחק עם הכרטיס וקלטתי שהוא מבצע חיוב.את הכרטיס שיצא השליך לפח.שאלתי אותו אם הוא חייב אותי ואמר שלא.
כשהגעתי לעירי ועליתי שוב על אוטובוס קיבלתי שוב נסיעת מעבר אך נרשם שהסכום בכרטיס קטן ועל כן הנהג שיקר בטענו שלא חייב אותי למרות שיש לי חודשי חופשי.
4.ביום רביעי האחרון המתנתי לאוטובוס 247 הנמצא סמוך לגני התערוכה ונהג שעבר שוחח עם נוסע כשכל ראשו מסובב לנוסע ועל כן הוא דילג עלי ונאלצתי לקחת מונית ושילמתי סכום של 85 ש"ח.
על איזה גובה ניתן לתבוע ?
שלום,
תחילה אגיד שכדי להצליח בתביעתך יהיה עליך להוכיח את טענותיך, כלומר להציג ראיות או להביא עדים שאכן הדברים קרו כפי שאתה מספר.
שנית יהיה עליך להראות את הנזקים שנגרמו לך בשל העוולות שאתה מתאר.
אני הייתי תובע סכום של 1500 ש"ח אך עליי לציין כי בתי המשפט לא נוטים לתת פיצויים גבוהים (אם בכלל) בגין עוגמת נפש.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר