אימא שלי התנתקה מהוט בערך לפני שנה, לאחר הניתוק הגיע טכנאי לאסוף את כל הציוד שתי ממירים וממיר של טלפון . לאחר זמן מה התקשרו מחברת הוט והודיעו שלא נמסר אחד הממירים למרות שאימי מסרה הכל (שתי ממירים וממיר של טלפון) . לאחר בירורים וטלפונים רבים נמסר לאימא שלי שהנושא סודר והיא לא חייבת כלום !
לאחר שנה היא מקבלת שיחה מעורך הדין של הוט שמוסר לה שהיא חייבת להוט 1400 ש"ח והנושא עובר להוצא לפועל . ככה בלי מכתב לפני בלי שיחת טלפון בלי שום התראה מוקדמת נאמר לה שהנושא עובר להוצא לפועל . בחברת הוט מנפנפים אותנו ואומרים שהטיפול עבר לעורך הדין ואין להם מה לעשות .
אצל העורך דין אנחנו מקבלים רק צעקות ואין באמת עם מי לדבר וחוץ מזה שהנושא עובר להוצא לפועל הם לא באמת מוכנים לעזור !
מה ניתן לעשות במצב כזה? להוציא הקלטות של השיחות של אמא שלי עם נציגחי הוט ? אמא שלי שלחה אפילו את הטופס שרשום בו שהממיר הוחזר לחברת הוט בפקס אך בהוט נאמר שלא ניתן להבין מזה כלום . מה עושים ?
שלום,
אם לא הצלחתם בעצמכם לפתור את העניין עד כה, אני מציע לך לפנות לאיש מקצוע כדי לסייע לכם בעניין - במקרה זה לעורך דין.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
האם בית משפט לתביעות קטנות יכול לעזור בעיניין הזה ?
כי המימירים הוחזרו בודאות וה"מודם" גם .
כי מבקשים מאיתנו לשלוח את ההעתק של הטופס שהטנאי השאיר ! אחד הטפסים נאבד שבו צוין "ממיר ומודם" ובטופס השני רק "ממיר" זהו הטופס שיש לנו השני נאבד
אך עדיין אלו עותקים המקור צריך להיות אצל הוט לא? אז זהו שלפי הוט ממש לא.
לפי דבריהם אין בידיהם את הטפסים המקוריים לא קיימים .
שלום,
בית המשפט לא "עוזר" בעניין הזה. תפקידו של בית המשפט לפסוק על פי הראיות שלפניו ולכן אם תצליח להוכיח את טענותיך תקבל את הסעד שאותו תבקש מבית המשפט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר