היי, בארבעה חודשים האחרונים ישנה התנהלות מאוד לא תקינה איתי בחברת פרטנר.
זה התחיל בהבטחה לזיכויים שקיבלנו במרכז שירות במעמד שידרוג ורק אחרי 4 חודשים גיליתי שאני לא מקבלת אותם, ואז כדי לקבל את הזיכויים קיבלתי אינספור הבטחות מנציגים שזה טופל אך בפועל כל פעם לא נעשה כלום..... עבר כמעט חודש וחצי עד שהצלחתי לקבל את מה שמגיע לי וכמובן שאני מספרת פה את הסיפור בקצרה.
באותו זמן גם ביקשתי לעבור תוכנית לתוכנית גבוהה יותר מבחינת זמן דקות וגם לעדכן אמצעי תשלום.
להפתעתי לפני כשבוע גיליתי בכרטיס האשראי שלי אחרי שביררתי עם אורנג' שהם חייבו אותי בכרטיס שלי על לקוחה אחרת (בנוסף לחשבון שלי) וזה פלילי לחלוטין! להשתמש באמצעי התשלום שלי על לקוחה אחרת ובהתחלה הנציג ששוחח איתי אמר לי שאני חתומה על זה ובמילים אחרות שזאת בעיה שלי ואני צריכה להוכיח את זה. רק אחר כך הם קלטו את גודל המחדל והבעיה שנכנסו ואז ניסו לפתור את הבעיה.
כרגע, אחרי שהודעתי להם שאני- בשום פנים ואופן לא מוכנה להמשיך להיות לקוחה שלהם! ושכדאי להם להחזיר לי את הכסף מהר.....
אני מתלבטת מה לעשות... קודם כל חזרה אליי מנהלת קשרי לקוחות- ביחד איתה גיליתי שגם התוכנית שהיו צריכים להעביר אותי לא בוצעה. זה אומר שכל דבר שהם מבטיחים לי ב-4 חודשים האחרונים פשוט לא קורה.
המנהלת שוחחה איתי ובדקה לי (אחרי שהאזינה לשיחות כולן!) כמה זיכוי הם צריכים לתת לי מ-1000 ש"ח.
בנוסף היא הציעה לי תוכנית שימור חדשה ומאוד מפתה חייבת לומר.
בנוסף הפיצוי שלהם על כל עוגמת הנפש (עד היום לא ביקשנו שום פיצוי אלא רק מה שמגיע לנו בחזרה!)
60 ש"ח החזר חודשי למשך 18 חודש + לשלם לנו את הכסף ששילמנו לעו"ד עבור הכנת תביעה לבית משפט לתביעות קטנות.
מה אתם אומרים?
הרי ה-60 ש"ח זה בעצם גורם לי להישאר בחברה, זה לא פיצוי שאקבל ואוכל לעבור לחברה אחרת.
ואני חושבת שזה סכום שמתגמד לעומת ה- 1000 ש"ח שהם לקחו ממני בחודש אחד! ולא ב18 תשלומים.
מה הסיכויים שלי בתביעה? האם להתפשר ולהסתדר איתם רק כי אין לי כוח להתעסק עם בתי משפט?
אנחנו לקוחות עסקיים עם 2 מכשירים וחשבונית חודשים מעל 700 ש"ח כל חודש. (חודשים קודמים גם מעל 1000).
בנוסף, ה-60 ש"ח שהם רוצים לתת בהחזרים חודשיים זה לא באמת כסף שיוצא מאורנג'.
הרי הם יקזזו את זה מהחשבונית החודשית שלי.... פעם כדי לקבל תוכנית טובה ולשמר אותי נתנו לי 10% הנחה כל חודש על החשבונית החודשית במלואה. פה... זה אפילו פחות ולא מדובר על שימור אלא על פיצוי רציני שהם צריכים לתת בגלל כל המחדלים שקרו איתם...
חשבתי לבקש אולי 2 אייפונים ב-0 ש"ח ללא חיוב זיכוי וכל השטויות האלו... אלא ב-0 ש"ח לחלוטין. זה משהו שיעלה להם כסף וכך ארגיש שקיבלתי את הפיצוי שלי.
הגיוני? מוגזם? אשמח לתובנות שלכם...
בוקר טוב,
קראתי בעיון את סיפורך והבנתי שהצלחתם להגיע להבנה ולפשרה. ממליצה לך למצות את המשא ומתן עם החברה ולדרוש את שחשבת לקבל כפיצוי הולם לההתנהלותם הלא תקינה.
לטעמי הצעתך לעניין האייפון עשויה להתקבל. נסי לבקש שני מכשירים אך סביר שאם הם יסכימו להתפשר יציעו לך מכשיר אחד.
ידוע לי שעם מכשירי האייפון ישנן מגבלות והגבלות תוודאי זאת עימם טרם עמידתך על דרישתך.
באם הצעתך זו לא תתקבל שקלי להמשיך בהליך המשפטי.
ייתכן ולאחר שתוגש תביעה החברה תסכים להתפשר מעט יותר מנכונותה כעת.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר