יש בעירי חנות רהיטים ומוצרי חשמל שם הזמנתי מיטת ספר לאחי הקטן, (אומנם האספקה הייתה מהירה) המיטה סופקה ב27/12/13 אבל פגומה מבחינתי לא אותן רגליים תפרים עקומים עובי שונה בשני הצדדים, פניתי למנהל החנות וסוכם שמחליפים את המיטה! ולקח לזה כמעט 3 שבועות! היום ב16/01/14 הביאות את "החדש" כביכול שהגיע שונה בעובי ב3 סנטימטר!! לא הסכמתי לקבלה ודרשתי שיקחו את שתיהן מהבית שלי ועכשיו אני אמורה לחקות עוד כשבוע... האם אני יכולה לדרוש ביטול עיסקה ואת כספי בחזרה??? החנות הזאת פשוט לא מריחה טוב!! אני כבר לא יודעת מה מצפה לי בפעם ה3.. אשמח לעזרה בהקדם תודה
שלום,
כל עוד את עומדת בתנאיי החוק - תקנות הגנת הצרכן (ביטול עיסקה) (החזרה עד 14 יום, לא רכשת מיטה בהזמנה מיוחדת ועוד) אזי את רשאית לבטל את העיסקה ולקבל את כספך בחזרה. במידה ואינך עומדת בתנאיי החוק ניתן לבקש ביטול עסקה מבית המשפט על ידי הגשת תביעה קטנה, שהרי לא קיבלת את המוצר שאותו הזמנת ולכן ניתן לבקש ביטול עסקה מבית המשפט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
ראשית... תודה רבה על היחס המהיר! זה כבר הרבה אחרי 14 יום אבל לא בגללי... השאלה הנוספת היא במידה ובפעם השלישית המוצר מגיע לא כפי שצריך, מה אני יכולה לעשות בנידון??
שלום,
להגיש תביעה בגין ביטול עיסקה בבית המשפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר