לפני חצי שנה הזמנתי אצל נגר דלת כניסה הדלת הגיעה והורכבה אך לצערי הייתה עקומה וגם לא צבועה טוב פניתי לנגר שניסה לתקנה מםפר פעמים ללא הצלחה אך גם לא הסכים להחזיר את כספי הזמנתי מהנדס מומחה שכתב שהדלת נבנתה שלא לפי התקן ולכן יש להחליפה בבית המשפט השופטת לא הסתכלה על החוות דעת בכלל ונתנה לנגר עוד הזדמנות לתקנה שאלתי אם הנגר מחוייב לחוות דעת של המהנדס כי לטענת הנגר הוא לא מחוייב להחליפה אף על פי שהיא עקומה וכך עשה צבע אותה רק ובמקרה ולא יחליפה האם בית המשפט יחייבו?
בוקר טוב,
אשמח לקבל הבהרה - היכן העניין עומד כעת ? האם ביהמ"ש דרש מהנגר לתקן את הדלת בהתאם לחוות הדעת שהצגת ? האם הנגר הביא חוות דעת מטעמו ?
בהתאם לתשובותיך אשמח ליתן לך תשובה מדויקת יותר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
