שלום רב,
חברת אוטובוסים לא מוציאה מידי פעם אוטובוסים במכוון.כאשר ניגשים לסדרן הוא כביכול בודק במחשב ואומר :יצא בדיוק בזמן.הנהגים גם יוצאים מהתחנה דקה לפני הזמן וכך קרה לי שלקחתי את אימי ועד שהגענו לאוטובוס הואיצא.כשניגשתי לסדרן הוא בדק ואמר שהוא יצא בדיוק בזמן דבר שהוא שקרי.
היום המתנו לאוטובוס משעה 14:35.האוטובוס היה צריך לצאת בשעה 14:45 ולא הגיע.בשעה 14:53 על פי שעון הסדרן (שאלתי אותו מה השעה ).אני מתלונן בפני הסדרן שהקו של 14:45 לא יצא והוא בודק במחשב ואומר לי כי האוטובוס יצא בדיוק בזמן. כשביקשתי את שמו הוא הוציא בגט והתחיל לאכול ולא ענה לי.אכששאלתי שוב אמר לי שהוא עכשיו אוכל.פניתי לעובדת אחרת ושאלתי את שמו ואמרה שאינה יודעת את שם משפחתו.אמרתי לה שאני הולך להתלונן נגדם.הזמנתי מונית וכשהמונית הגיעה הגיע פתאום האוטובוס והנהג שנוסעת אמרה לו שאנו חיכינו אמר לי תעלה.אמרתי לו שכבר הזמנתי מונית והוא נסע.הם הוציאו את האוטובוס רק בגלל שאיימתי.והם מדלגים על נסיעות מידי פעם.
אני רוצה לתבוע אותם.כיצד והאם ניתן כתביעה יצוגית .האם לצורך תביעה יצוגית מחייב נוסעים נוספים שהמתינו ? כבר הגשתי תלונה כנגד החברה הזו על כך שלא הוציאו אוטובוסים אך מאז ששר התחבורה הציל אותם וביטל צו שמאפשר הגשת כתבי אישום אין לגוף שמתקרא המפקח על התחבורה הציבורית שיניים. אני רוצה להגיש נגדם תביעה על כל המקרים בסכום הכי גבוה .פה יש כוונה ברורה לא להוציא אוטובוסים בשיטת המצליח .
שלום,
על פי דבריך אתה מעוניין להגיש תביעה ייצוגית ולפיכך אינך נמצא בפורום הנכון. זהו פורום של צרכנות ותביעות קטנות. אנא הפנה את שאלתך לפורום המתאים.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בתודה מראש על הענותך
שלום,
אז איך אוכל לעזור לך ?
האם אתה יכול להוכיח את כל טענותיך באמצעות ראיות ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר