נרשמתי לאתר הכרויות . היה כתוב 99 לחודש אחד. הם חייבו יותר מחודש אחד. ביקשתי שיפסיקו לחייב אותי . כתבו שיפסיקו [אין לי את המייל הזה] .המשיכו. ביטלתי את החיוב באופן חד צדדי בחברת האשראי שלי . שלחו לי מכתב התרעה לפני הוצאה לפועל על חיוב שלושה חודשים פלוס 350 טרחת עו"ד. האם לדעתכם אני יכול לתבוע אותם או פשוט לסרב להם שהרי במודעה שלהם באתר הם כתבו 99 לחודש אחד???
תודה מראש
שלום גיא,
במידה ועל פי ההסכם (בעל פה או בכתב) ביניכם, היית צריך לשלם 99 ש"ח לחודש אך החברה גבתה יותר מהסכום שהוסכם, החברה היא זאת שלא עמדה בתנאיי ההסכם. יחד עם זאת זה שכתוב 99 ש"ח לחודש לא אומר שאין התחייבות של מס' חודשים ולכן כדאי לעיין בהסכם ביניכם מחדש (הסכם שאני מניח שמופיע באתר החברה) כדי לבדוק למה בדיוק התחייבת.
בכל מקרה כעת עליך להתמודד עם מכתב ההתראה לפני תביעה מול משרד עו"ד + ההוצאה לפועל שתגיע בהמשך.
כעת כשהמקרה עבר לטיפול משרד עו"ד אני הייתי מציע לך לפנות לעו"ד כדי שיטפל בעניין.
במידה ותרצה ייעוץ או סיוע משפטי נוסף בעניינך, אתה מוזמן לפנות אליי ואשמח לעזור בעניין.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר