שלום רב. בצעתי עסקה לפני בדיוק שנה מול תמי 4 שבמזגרתה הייתי אמורה לקבל בזמן סגירת העסקה סנן ונורה ולאחר חצי שנה סנן נוסף. עברה שנה ולאחר שיחתי עימם נאמר לי שלפני חצי שנה נמסר לידי סנן ע"י חברת שליחויות שעימם הם עובדים. טענתי שלא אני ולא בעלי קבלנו את המוצר וביקשתי לראות חתימה. לתדהמתי גליתי שהחתימה אינה שלנו ויותר מזה, מישהו חתם בשם פרטי שהוא לא אנחנו אך עם אותו שם המשפחה.
בקשתי שישלחו לי את המוצר מפני שלא קיבלתי אותו או שייתנו לי החזר כספי אך הם טוענים שלאחר 4 חודשים אין באפשרותם לברר מול חברת המשלוחים ומבחינתם אין מה לעשות בנדון. כמו כן הם אומרים שהאחריות מוטלת עלי כי הייתי אמורה לברר איתם באותה תקופה למה לא קיבלתי את המוצר. הסברתי להם שאינני עוקבת אחרי מספר החודשים שעברו ושאלתי למה הם לא הודיעו לי שהמוצר בדרך אלי כך שאוכל להיערך בהתאם ולהודיע להם שהמוצר לא הגיע. הם טוענים שאין בחובתם להודיע לי על שליחת המוצר עם שליח ושהאחריות מוטלת עלי בלבד.
אז גם לא קיבלתי את המוצר, עסקת התשלומים בכ"א כבר הסתיימה כך שהם קבלו את מלוא התשלום והחתימה ע"ג הטופס שהציגו לי מזויפת.
מה הן זכויותיי ואיך עלי לפעול?
תודה מראש
שלום,
על פי מה שאת מתארת, אני הייתי עוזב את זה. ניתן להתחיל לחקור את העניין וכשתגלי מה קרה עם המסנן ניתן להגיש תלונה במשטרה כנגד המתחזה על התחזות ואז לפנות לחברה ולבקש מהם מסנן חדש, אך הזמן האנרגיה והכסף שתשקיעי בשביל החקירה יהיה גבוה יותר מתשלום מסנן חדש.
בכל מקרה הגשת תביעה כרוכה בכך שתוכלי להוכיח את טענותיך בבית המשפט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר