שלום,
להפתעתי התקבל אצלי בתיבת הדואר מכתב ובו משרד עורכי דין י.שפירא המייצג את 012 סמייל טלקום, טוען כי אני חייב סכום של 105.78 ש"ח ועוד 103.8 בגין הוצאות גבייה.
לא רכשתי כלום מהחברה הנ"ל ובשל זאת התקשרתי למשרד עו"ד על מנת לקבל הסבר לתביעה.
נאמר לי שישנן 2 חשבוניות מחודש מרץ 13' . נאמר לי ארבע ספרות אחרונות של כרטיס האשראי שאני אמור להחזיק אך אין לי כרטיס אשראי עם ספרות אילו.
ביקשתי הסבר על מה החיוב, נעניתי כי יחזרו אליי עם הסבר אך במקום לקבל הסבר קיבלתי היום בדואר עוד התראה לתביעה בהוצאה לפועל.
בנוסף, לא קיבלתי דואר רשום מהם ולא איזושהיא אסמכתא להסכם שנחתם ביני לבין סמייל 012 טלקום.
אין לי שום מושג על מה תובעים אותי, לא באתי במגע עם חברה זו ואין לי כרטיס אשראי עם סיומת כמו שאמרו לי שאני אמור להחזיק.
על מנת שנוכל לבדוק את הנושא ולראות כיצד נוכל לסייע, אנא שלח באמצעות המייל המצורף מטה, את פרטי הזיהוי הבאים: תעודת זהות ומספר טלפון ליצירת קשר.
לאחר קבלת הפרטים, נשמח לשוחח עמך ולברר את הדברים לעומק.
עידו.
talk2us@012.net
שלום,
כדי למנוע אי נעימויות עליך לפנות למשרד עורכי הדין ולבקש מהם הוכחה על הדברים.
אם מעולם לא היית לקוח שלהם ומס' כרטיס האשראי לא שלך - אמור להם זאת והם אמורים לרדת ממך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר