היי רציתי לדעת בבקשה אם הכנסתי את הבן שלי למשפחתון פרטי בחודש מאי השנה איך אני אמורה לשלם את אוגוסט? התשלום החודשי הוא 3000₪ לפי טענת הגננת היא דורשת תשלום מלא. נרשמתי כבר לשנה הבאה שם.
תודה
מצטער אני לא מבין את שאלתך. הכנסת את בנך למשפחתון בחודש מאי, אז אני לא מבין איך חודש אוגוסט קשור לעניין ?
אני מציע לך לעיין בהסכם/חוזה ביניכן כדי לקבל תשובה לשאלתך, כיוון שאני לא ממש הבנתי את השאלה. מתנצל. את מוזמנת לנסות לשאול את השאלה שוב ואשמח לעזור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
היי חיים אני אנסה להסביר שוב את השאלה שלי. חודש אוגוסט הוא חודש שבו לא עובדים מלא רק שמונה ימים, הורים אשר התחילו את השנה בספטמבר ישלמו חודש מלא על אוגוסט שזה מכסה לגננות על עובדות והבראה... אבל אם לא הכנסת את הילד בתחילת שנה אני לדוגמא בסוף שנה בחודש מאי אז אומרים לי שנהוג לא לקחת תשלום על חודש אוגוסט מלא אלה רק יחסי לפי מס החודשים שהילד נמצא בגן. שמעתי מאיזה עשרים אימהות שזה מה שנהוג בגנים הפרטיים, הגננת שלי מכחישה כל ידיעה על הדבר.
שלום,
עכשיו אני מבין. כמו שכתבתי לך זה תלוי בהסכם/חוזה בינך לבין הגן.
משפט לא עוסק בנוהג אלא עוסק בחוק ובהסכמים. אינני יודע מה הנוהג הקיים ואני מניח שזה משתנה ממקום למקום מגן לגן בהתאם להסכמים בין הגננת ללקוחותיה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר