תאריך 5/6/14 נגנב אצלי ארנק עם כסף מזומן וכרטיסי אשראי בהיותי בחול בסנט פטרבורג שברוסיה.תוך זמן קצר מרגע הגניבת הארנק אני דיווחתי ללאומי קארד כדי לחסום את הכרטיסים,אך גנבים יצליחו להשתמש ולבצע שלוש עסקעות עם הכרטיסים שלי על סכום כולל מעל 23000 ש"ח.המקרה עכשיו תלוי ועומד במחלקת הביטחון של לאומי קארד.עד התאריך 5/6/14 מסגרת אשראי שלי הייתה 20000 ש'ח וביום בו גנבים ישתמשו לרע עם הכרטיסים שלי מסגרת קפצה ל40000.פניתי למנהל סניף הבנק שלי והוא אומר שמי שיכפיל את האשראי זה לאומי קארד.פניתי ללאומי קארד והם אומרים שזה הבנק הוא שיכפיל.אני בקישתי לבדוק אך באמת זה קרה.כי עם זה לא היה קורה גנבים לא היו מצליחים להעביר עסקאות האלה.נגרם לי נזק אצום.אני 20 שנה לקוח של בנק לאומי.אף פעם לא היו לי בעיות בחשבון.העם זה רשלנות של הבנק או שזה דבר המקובל להגדיל אשראי ללא בקשתי והסכמתי?
עכשיו לאומי קארד רוצה שאני יעבור בדיקת פוליגרף רק אז עם אני יוצה דובר אמת הם יזכו אותי.העם זה חוקי?
שלום יבגני,
מקובל והגיוני שחברה תרצה לבדוק האם אדם גנב את הכסף בעצמו (כלומר משך כספים ומבקש החזר).
שנית, אסור לבנק או חברת אשראי לפעול בניגוד להסכם בינו לבין הלקוח והמקרה הזה הוא לא חוקי שגרם לך נזק רב.
אני מציע לך להתייעץ עם עו"ד בטרם תלך להיבדק בפוליגרף בעניין זה ובכלל מציע לך לפעול באמצעות עו"ד מול חברת האשראי והבנק שנעזרים בסוללת עורכי דין.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אתה מוזמן ליצור איתי קשר.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה על תשובתך!!!אני שלחתי מכתבים ללישכה לפניות ציבור בבנק לאומי וגם לבנק ישראל.מחכה לתשובות מהם.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר