הלוותי כסף לאדם שיצאתי איתו שהיה בהליכים מאשתו ואשר היה לועיקולים וכו, לא החתמתי אותו כאשר נתתי לו מזומן
פניתי אליו אך הוא מכחיש ומסרב להחזיר לי את כספי אני אם חד הורית, בתקופה שיצאנו שילמתי לו הרבה דברים כגון דלק, מסעדות מתנות ביגוד
יש לי את הפירוט של כרטיס האשראי ופירוט של דפי החשבון בבנק
אני עבדתי מאוד קשה בשביל הכסף הזה אני מטופלת בילדים, האם אוכל להגיש תביעה על סמך המסמכים שיש לי? וגם על עוגמת הנפש שנגרמה לי, הבן אדם ניצל אותי לקח ממני ונעלם, אני מבקשת את כספי חזרה ופיצוי הולם על כך האם יש בסיס לתביעתי? תודה רבה לך
שלום,
המקרה שאת מתארת קצת בעייתי מכיוון שאין לך כל מסמך המוכיח כי הלוואת לו כספים. כמובן שבשביל להוכיח את טענותיך בבית המשפט אינך צריכה מסמך שכזה, אך אם היה לך מסמך זה היה לך הרבה יותר קל להוכיח את טענותיך בבית המשפט ולכן את צריכה למצוא דרך אחרת להוכיח כי הכסף שניתן לו הוא בגין הלוואה.
במילים אחרות, כדי לזכות בתביעה לא מספיק לספר את סיפור המקרה בבית המשפט, אלא עליך להוכיח את טענותיך בבית המשפט ולשכנע את השופט שאכן הדברים ארעו כפי שאת מתארת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר