שלום, נרשמתי לא מזמן לקורס בחברת ג'ון ברייס, הקורס עצמו כולל הכשרה למבחן הסמכה אשר בלעדיו הקורס לא כל כך שווה,
בתהליף ההרשמה וידאתי שאני עומד בתנאי הסף של המבחן ע"י כל הנציגים של החברה. לאחר תחילת הקורס (כמובן לאחר התשלום) הועלתה נקודה הפוסלת את עמדתי בתנאי הסף. הקריטריון החדש לא הופיע בשום מקום ולא עלה ע"י הנציגים אלא ע"י המרצה בקורס. לאחר גילוי זה פניתי לגורמים ואמרתי שזה בעייתי וביקשתי לבחון את הנושא. התגלה שאכן אינני מתאים ועודכן הסילבוס של הקורס בהתאם.
בנקודה זו הפסקתי את הגעתי לקורס וביקשתי להחליף קורס, הועלו כל מיני אופציות שלא תאמו הן מבחינת היקף השעות שכן הקורס המקורי היה מקיף בהרבה, והן מבחינת התכנים.
לאחר בירורים באלטרנטיבות לא נמצא תחליף ולכן ביקשתי שיזכו אותי.
הם טענו שלא ניתן לקבל זיכוי ועליי לבחור קורס אחר.
בנקודה זו אני נמצא ואשמח לקבל ייעוץ בנוגע לזיכוי. מדובר בסכום כסף גדול (10000 ש"ח) ששולם מכיסי.
תודה מראש
שלום,
על פי מה שאתה מתאר מגיע לך פיצוי כספי מלא (10,000 ש"ח).
אני מציע לך לפנות אל החברה באמצעות מכתב מעו"ד ואם לא יוחזר כספך להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות בעבור כספך ובנוסף פיצויים כספיים בגין התנהלות החברה כלפיך, נזקים ועוגמת נפש.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אנא פנה אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר