שלום רב, בחודש מרץ 2014 התחלתי קורס חשבי שכר אשר הנוכחות בו חייבת להיות מעל 80%.
בזמן הרישום שלי הייתי עובד בבאר שבע שם אני גר ואכן לא היתה לי בעיה להגיע לקורס ולהיות נוכח-משמע לקבל זכאות להיבחן בקורס.
לצערי שבוע לאחר שהחל הקורס פוטרתי ולאחר שלט מצאתי עבודה במשך 4 חודשים התקבלתי לעבודה בתל אביב אשר שעות העבודה באותו יום בו חל הקורס מונעות ממני את ההגעה ולכן איני יכול לעמוד בתנאי הסף לקבל זכאות בכלל להיבחן.
שלחתי מכתב המסביר את בקשתי למשרד לימודי החוץ באוניברסיטה לועדת החריגים אך הם דחו זאת בזלזול וללא התחשבות במצב.
הקטע הוא שניסיתי לצאת מוקדם אך אותו יום בעבודה הוא יום ארוך ולכן אני לא יכול להגיע. התנאי בכלל להיבחן כדי לקבל את התעודה הוא להיות נוכח לפחות 80% מהשיעורים אבל איני יכול ודרך תשובתם משתמע כי מבחינתם תתפטר אבל זו בעיה שלך.
הצעתי קבלת זיכוי לשימוש בכסף שכבר שולם(החלק היחסי כמובן) או החזר כספי יחסי אבל דחו זאת ללא התחשבות.
במכתב הם ציינו שאם אגיש מסמכים הם ישקלו זאת שוב, שאלתי היא אם יש דרך להוציא מכתב התראה ולתבוע אותם אם יש צורך והם נשארים בעמדתם.
שלום,
אתה בעצם שואל מהם זכויותיך בעניין זה והאם יש לך עילה לתביעה.
חסרים פרטים רבים על מנת שאוכל לענות על שאלתך.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אנא פנה אליי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר