שלום, גם אני מעוניינת בתשובה לשאלה של רותם.
התנתקתי מ-HOT ואחרי מספר ימים קיבלתי מהחברה SMS: "לקוח יקר, בהמשך לבקשתך לניתוק המנוי, ברצוננו לעדכנך כי בתאריך 22/10/14 בין השעות 13-15 נציג יגיע אליך לפגישה אישית ובמידת הצורך יאסוף את ציוד הקצה שברשותך. במידה ולא יהיה בוגר מעל גיל 18 ביום ושעת הפגישה תחויב בעלות ביקור סרק".
במקביל החלו לחזר אחרי נציגי HOT (התקשרו 7-8 אנשים). ביום מסוים התקשרו 4 אנשים, אחד אחרי השני! כולם ניסו לשכנע אותי לחדש את השירות. כל שני קרה לעצמו "מנהל". 2 טרקו לי טלפון בפנים כשהבינו שלא יצליחו.
לכל אחד הסברתי שאני מעוניינת לתאם מועד לאיסוף הציוד ולא לקבוע לי באופן חד צדדי. התקשרתי מספר פעמים לשירות לקוחות עם אותה בקשה.
לא הייתה תשובה בעניין ה-SMS המוזר. כולם התנערו.
בסוף בעלי נשאר בבית. אף אחד לא הגיע.
דרשתי מ-HOT לשלם לי פיצוי בסך 600 ש"ח. הנציגה ניסתה להסביר, כמו במקרה של רותם, שהחוק לא חל. נראה לי התחכמות וחוצפה.
מה זה משנה איך נקרא האיש שמגיע אלי הביתה - נציג, טכנאי או שליח?
איסוף ציוד קצה ע"י החברה הוא במסגרת שירות, בדיוק כמו ביקור טכנאי. כשהחברה שלחה לי SMS אני מניחה שקיוו לשכנע אותי. הנציג היה אמור לאסוף את הציוד רק "במידת הצורך". אני סבורה שהמטרה הייתה להפעיל עלי לחץ אגרסיבי ולחבר ממירים במקום במקום לאסוף אותם. וזה תפקיד של טכנאי!
אני מתכוונת להגיש תביעה. אולי יש מקום לתביעה ייצוגית?
שלום,
נציג חברה אינו טכנאי.
חוק הטכנאים מגדיר מיהו טכנאי ולכן אני מציע לעיין בחוק הטכנאים (סעיף 18א לחוק הגנת הצרכן) לצורך הבנת הדברים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
זהו פורום של תביעות קטנות וצרכנות ולכן עליך לפנות לפורום תביעה ייצוגית בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר