שלום
בעבר הצטרפתי כחבר מועדון בשילב והייתי מקבל פרסומות בנייד ממספר נייד מסוים , לאחרונה השבתי הסר לאותו מספר להסרה מרשימת התפוצה כפי
שהופיע בהודעת הסמס.
לאחר זמן מה המשכתי לקבל הודעות פרסום משילב אך ממספר אחר חרף העובדה שהסרתי את עצמי.
התוכן בשני המספרים הוא אותו תוכן פרסומי של שילב.
האם יש לי קייס לתביעה לפי חוק הספאם?
האם מותר להם להזין את המספר שלי לכמה רשימות תפוצה ועכשיו זו אחריותי להסיר את עצמי מכל אחת מהן?
שלום,
על מנת להיות בטוח אני מציע לך להתקשר לשילב ולהודיע להם שאינך מעוניים לקבל פרסומות מהם. תקליט את השיחה ואם תראה שזה ממשיך קמה לך עילה לתביעה בגין חוק הספאם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה על המענה המהיר.
בהמשך לתשובתך:
האם שיחת הטלפון תהיה קבילה בביהמש וזאת למרות שהחוק קובע כי הסרה מרשימת תפוצה תהיה באחת מתוך שני דרכים לבחירתי: פנייה בכתב לשולח או פנייה באותה דרך שבא קיבלתי את הספאם כמו במקרה שלנו, שליחת סמס הסר?
האם עצם העובדה ששלחתי הסר לחברה, לא העמידה אותי באותו מצב כפי שהייתי לפני חתימה על טופס ההצטרפות למועדון?
שוב תודה רבה
שלום,
עניתי על שאלתך בתשובתי הקודמת.
אם אינך חושב כמוני עשה מה שאתה חושב לנכון.
אתה צודק לגבי טענותיך, אך טענתך כי אתה מקבל הודעות ממספרים שונים ואין לך הוכחה לכך שביקשת זאת מחברת שילב ולכן הצעתי לך את מה שהצעתי, כדי שראיותיך והעילה יהיו חד משמעותיות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר