זה כשנה אני מנוי לחברת הוט, כאשר כל הסכמנו בנויים על "חוזים בע"פ" ואין אף חוזה כתוב עליו חתמתי.
לאחר מספר פעמים בהם הם לא עמדו במילה שלהם החלטתי שזהו, שהפעם אני מקליט אותם ואם הם לא עומדים במילה שלהם אני תובע אותם.
בהקלטה שומעים אותי אומר בבירור "בחשבונית של חודש פברואר 2015, זאת אומרת מה שאני אשלם במרץ 2015, זה יהיה 25 שקלים" לאחר מכן הנציג עונה לי ואומר "סה"כ 25 שקלים כן".
חשוב לי לציין שכמעט כל חודש שילמתי יותר ממה שסיכמנו בעל פה, וזו הפעם היחידה שהקלטתי אותם בנוסף הם הורידו לי ערוצים בלי התראה ובלי שום הודעה מוקדמת ועדין בסוף החודש שילמתי 372 ש"ח.
רציתי לדעת האם זה מספיק על-מנת לתבוע אותם וכמה כסף אוכל לקבל?
תודה.
שלום,
לא שמעתי את ההקלטה ולכן אינני יכול לענות על שאלתך. אינני יודע אם מה שאתה מצטט הינו חלק ממשפט שאמרת ואני לא יודע מה הקונוטציה שהדברים נאמרו ואיך הם נאמרו. לפני מה שאתה מתאר במקרה זה לצערי אין זה משפיק כי נדמה שאתה מושך את הנציג בלשונו.
לעניין הפיצוי שניתן לתבוע זה תלוי בהמון נסיבות כך שלא ניתן לקבוע מסמרות בעניין בלי לעיין בכל החומר והראיות בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
איך אני אמור לקבל לפחות את כספי חזרה? הרי השיחה ששלמתי יותר ממה שסיכמנו חוזרת על עצמה מדי חודש ובכל זאת אני מחוייב בסכום מלא.
מעבר לזה מה עוד אוכל לעשות על מנת שהתביעה שלי תהיה קבילה? אני יכול לדבר איתם עוד אינספור פעמים והשיחה תהיה אותה שיחה והחיוב אותו חיוב. אז מה אני אמור לעשות?
שלום,
כפי שציינתי בתשובתי הראשונה לא הקשבתי להקלטת השיחה ולכן יתכן שהדברים כן קבילים וניתן להתשתמש בהם אם לא עליך להשיג ראיות מתאימות כדי להוכיח את טענותיך.
בית המשפט פוסק על סמך הראיות שלפניו ולא רק סיפור המקרה. במידה ותגיע לבית המשפט עם סיפור מקרה בלי ראיות תומכות אתה תפסיד לחברת הוט ואולי אף תאלץ לשלם להם פיצוי.
כנראה שזאת הסיבה שחברת הוט עובדת ללא חוזים, כדי שלא יהיה אפשר להוכיח את מה שהובטח לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר