שלום לכם.
שמי רמי ומעולם לא הגשתי תביעה כלשהי
לפני שנה וחצי רכשתי מכשיר אייפון 5 c מחברת אורנג תמורת 3300₪ לאחר שימוש סביר ביותר במשך השנה וחצי האחרונות המכשיר לפתע איבד קליטה .
לאחר שיחה עם חברת פלאפון הומלץ לי לעדכן את הגירסה במכשיר...! לאחר עדכון הגירסה המכשיר נתקע לגמרי... שלחתי אותו לכמה מעבדות באיזור שבו אני גר ואף אחד לא הצליח להתגבר על הבעיה.
בסופו של יום שלחתי את המכשיר למעבדות של חברת איידיגטל היבואנית הרשמית של אפל בישראל. לאחר כ-4 ימים הוחזר לי המכשיר עם הודעה לקונית- ״לא ניתן לתיקון בעיית רכיב הזכרון״
השאלה שלי היא האם ניתן לתבוע את אורנג או איידיגיטל עבור עלות המכשיר ? כמובן על המכשיר ניתנת אחריות עד שנה.
האם ישנו רכיב במכשיר שלא ניתן לתיקון? אף אחד לא הציע לי אפילו לשלם סכום מסויים עבור תיקון המכשיר...
תודה מראש
רמי לוי
שלום רמי,
כפי שאתה מציין האחריות היא לתקופה של שנה ומאז שרכשת את המותר עברה שנה וחצי כך שהמכשיר אינו תחת אחריות ולכן אין עילה לתביעה במקרה זה.
לשאלתך לגבי רכיב במכשיר שלא ניתן לתיקון, יהיה עליך לבדוק את ההסכם בינך לבין החברה ואני מניח ששם ימצא כל המידע הרלוונטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר