בתאריך 2.4.15 הגשתי תביעה נגד חברת סאני תקשורת יבואנית סמסונג בישראל לפני 5 חודשים קניתי טלפון מסוג נוט 4 בחברת עולם קולנוע אם אחריות יצרן מקורית אחרי חודשיים התקלקל פתאום מסך מדגיש טלפון חדש ללא שריטה מבדיקות שערכתי במעבדות נאמר לי מסך כנראה שרוף תקול שלחתי לחברת סמסונג את נוט 4 אחרי 3 ימים חוזרים אליי בכרטיס יש קורוזיה כביכול נזק שלי תשלמם מעל 1000שח לתיקון החלפת כרטיס הסברתי שהטלפון מצלצל שומעים את מגעים נטען הכל דולק עומדים בשלהם שולחים לי מסמך טכנאי קורוזיה בכרטיס כמו כן הגשתי תביעה בבית המשפט בקריות תביעה קטנה על סך 6000 שח על שקר של חברה הפחדת לקוח עוגמת נפש 18.5.15.סמסונג קיבלו את תביעה וביקשו מבית המשפט עוד 30 יום להתגונן מתאריך.27.5.15עד 27.6.15.אני תיקנתי את גלקסי נוט 4 במעבדה פרטית עקב מסך תקול החלפת מסך בסך 1150 שח והכל כרגע עובד נשלחה חשבונית אם פירוט חלק שהוחלף לבית המשפט והעתק לסאני תקשורת היום אנחנו תאריך 14.7.15.נאמר לי מבית המשפט העדר כתב הגנה מייד בתאריך 8.7.15.ביקשתי מתן החלטה העדר כתב הגנה כלומר עברו מעל 30 יום כפי שהם ביקשו מבית המשפט עדיין אין כתב הגנה השאלה מה בית המשפט יכול לפסוק העדר כתב הגנה האם הוא יקבל את בקשה שלי לסך 6000 שח או יכול לזמן דיון למרות שיש כאן זילזול בבית המשפט מצד סאני תקשורת
,.
שלום,
בית המשפט יכול לפעול כפי שהוא רואה לנכון.
עליך להגיש בקשה למתן פסק דין בהעדר הגנה ובית המשפט יפסוק האם לקבל את כתב תביעתך במלואו או חלק מהפיצוי, יכול לקבוע שיתקיים דיון גם ללא כתב ההגנה ועוד. כמובן שיהיה עליך להציג לבית המשפט שאכן הנתבעת יודעת על התביעה כנגדה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
רשמתה לי בתשובה לשאלה שלי שיכול להיות אם סאני תקשורת יודעים על תביעה זו קודם כל נתחיל בזה שבית המשפט שולח כתב תביעה הוא מקבל תשובה מדואר ישראל שתביעה שנשלחה התקבלה
דבר שני אין לי מה להציג הם פנו לבית משפט וביקשו ערכה 30 יום נוספים לכתב הגנה אז הם יודעים על התביעה פירתתי את זה לכם דבר 3 ביקשתי מבית המשפט מתן פסק דין בהעדר כתב הגנה בית המשפט נתן בהחלטה 15 יום תגובה לבקשה שלי כולל ימי פגרה אם לא תהיה תגובה מצד הנתבעת יהיה פסק דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר