רכשתי לפני כ- 4 שנים מתקן מים. לפני כשמונה חודשים, ניתקתי אותו עקב שיפוץ במטבח והנחתיו בצד. המשכתי לשלם 55 שקלים דמי שירות ללא קבלת שירות אך הוחלט להעביר את המכשיר לבני וכלתי שיהנו לפחות עד תום תשלום השירות שאמור להסתיים בעוד תשעה חודשים.
לאחר משא ומתן סוכם, שאשלם 200 שקלים במקום 400 .
הגיע המכשיר לבית הבן ותוך כדי התקנה אמר הטכנאי, שצריך להחליף צינור קרוע ולשלם עוד מאתיים שקלים. הייתה לי הרגשה שרצה להשלים את הסכום לארבע מאות בשל הכביכול הנחה שקיבלתי. כל בקשותיי לוותר על הסכום , לא הועילו.אבל הסיפור לא נגמר כאן, הטכנאי הלך ולא החליף פילטר. הבן כעס והזמינו שוב. כאשר הגיע הודיע לבניאו שבני הבין שהמים לא ראויים לשתיה במיוחד לא לילדה בת השנה. משום שהמכשיר חלודה בפנים גמגם. בני כעס שאל: אז למה לא הודעת לנו טרם התקנה? מה, אתה רוצה להרעיל אותנו? אמר שלא ידע במעמד החלפת הצינור ויידע את בעלי ואישתו שנוכחו. התקשרתי וטענתי שאסור היה לו לשים ידו בכלל וכטכנאי טוב היה אמור לבדוק ביודעו שהמכשיר ישן וגם אם אמר לבעלי שהמכשיר לא טוב כי המים רעל שם ובעלי לא הגיב, הסר ממך אחריות כמקצוען (בעלי אמר שהודיע לו שהמים לא משהו אחרי שלקח כסף) . היה כעס, התקשרתי לשירות ומאנו לדבר איתי.
כשאיימתי שאפנה לזכויות הצרכן התקשר בחור שהציג את עצמו בעלים והאשים אותי בשיחה של צעקות (דיברתי בקול וכעס כי לא רצו להקשיב וגם הרגשתי שרימו אותי וכמעט שגרמו לבני משפחתי לשתות מים מורעלים. עתה, הוא קיבל 400 שקלים על התקנה והחלפת צינור עבור מכשיר שיש בו "רעל" כי כולו חלודה כדבריו ואינו בר שימוש ואני ממשיכה לשלם 55 שקלים על מכשיר שאין לי? מנכ"ל החברה סרב לוותר וכשהתקשר סוף סוף ניסה להגיע לפשרה מצחיקה, להמשיך להיות תלויה בהם ולרכוש מכשיר (אפילו שניים לי ולבן שלי) ויעשה לי הנחה. אמשיך לשלם 55 שקלים והנחה של 200 שקלים + מכשיר (זה התנאי) חדש. . אפילו לא מוותר לי על תשלום השירות של 55 שקלים. לא רוצה להמשיך אצלם. מה הדין?
סליחה על האורך.
אודה למענה.
שלום,
על פי מה שאת מתארת החברה פועלת ברשלנות וחוסר תום לב, במטרה לעשות כסף על גבם של לקוחותיה.
קודם כל אני מציע לך לפנות עם הסיפור הזה למשרד הבריאות ולתקשורת ושנית להגיש תביעה כנגד החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר