שלום.
ביום שלישי רכשתי מכשיר סמארטפון LG G2 חדש בחנות בשם בסט מובייל. המוכר הכניס את הכרטיס סים למכשיר והכל עבד בסדר. לאחר מכן שהגעתי הביתה והתעסקתי עם המכשיר שמתי לב שהטאצ' במכשיר נתקע לסירוגין.. זאת אומרת - המכשיר נתקע לכמה דקות ולאחר מכן עבד כרגיל כאילו לא היה דבר.. למחרת רציתי לבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה, וראיתי שזה חזר על עצמו פעמיים במשך יום שלם. ביום חמישי(לאחר יומיים) חזרתי אל החנות והסברתי להם על הבעיה ודרשתי לבטל את העסקה ולקבל מכשיר חדש, אך לרוע מזלי לא הצלחתי להראות להם את התקלה כי כמו שהסברתי זה קורה לסירוגין.. הם הסבירו לי שברגע שהפעלתי את המכשיר לא ניתן לבטל את העסקה. הם הציעו לשלוח את המכשיר למעבדה ואמרו שאם במעבדה תמצא בעיה הם יחליפו לי את המכשיר. לאחר יותר מעשרה ימי עסקים המכשיר חזר מהמעבדה עם התשובה הבאה- "לאחר 36 שעות של בדיקת המכשיר, לא נמצאה שום בעיה, בנוסף ביצענו במכשיר שדרוג גרסה". מה שאומר שאקבל את המכשיר בחזרה כמו שהוא.
שאלתי היא כזאת:
מכיוון שראיתי במו עיניי שבמכשיר יש בעיה שחזרה על עצמה מספר פעמים אני מעוניינת לבטל את העסקה. השאלה אם יש לי מה לעשות בנידון? אני אדגיש שוב שהבעיה הופיעה באותו יום ואני החזרתי להם את המכשיר לאחר יומיים מהרכישה.
שלום,
יש מס' אפשרויות לבטל עסקה ומכוח חוקים שונים.
אינך יכולה לבטל את העסקה מכוח תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה) כפי שביקשת לעשות כיוון שהשתמשת במכשיר.
הדרך שאת יכולה לבטל עיסקה זה בהגשת תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות בגין בבקשת ביטול עסקה. לשם כך יהיה עליך להגיש תביעה כנגד החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר