בתאריך 17.8.2015 ביצעתי רכישה של מספר מוצרים מהחנות:
1. סלון - הזמנה מקטלוג
2. פינת אוכל - הזמנה מקטלוג
3. מזנון לטלויזיה - הזמנה מקטלוג
4. שולחן קפה - הזמנה מקטלוג
יום למחורת ב 18.8.2015 היחלטתי לבטל עסקה מסיבות אישיות
בניסיון לבטל עסקה ב 18.8 נעניתי ע"י מוכרת ונאמר לי שלא בסמכותה לבטל עסקאות ובירור צריך מול מנהלת הסניף שלא נמצאת ותהיה רק יום למחרת.
בתאריך 19.8.2015 יצרתי קשר עם המנהלת הסניף ובקשתי לבטל עסקה נענתה בשלילה בטענה שהיא השקיעה אלי זמן בביצוע הזמנה ולא בסמכותה לבטל עסקה. היתבקשתי ע"ידה להיתקשר למשרדי הרשת ולבקש מהם לבטל הזמנה.
גם שם נאמר לי שמנהל לא נמצא ויהיה רק שבוע הבא ולא בסמכותה לבטל עסקה.
נכון לעכשיו אני מעוניין לבטל עסקה כששילמתי מקדמה על סכום של 3300 ש"ח באשראי ועלות העסקה היא 23300 ש"ח
מה הדרך לבטל עסקה הנ"ל?
תודה מראש
שלום,
לא ברור מהדברים שכתבת האם הזמנת דרך האינטרנט (עסקה מרחוק) או פיזית מהחנות עצמה.
בכל מקרה על מנת שתוכל לבטל עסקה אני מציע לך לשלוח מכתב רשמי ובדואר רשום שבו אתה מודיע על ביטול עסקה. שלח את המכתב גם בדואר רשום, גם במייל וגם בפקס. התאריך שיציין המכתב הינו תאריך הביטול.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
ההזמנה בוצעה בחנות עצמה.
בנוסף רציתי לשאול האם יש סמכות לחנות לחייב אותי כספית על ביטול עסקה והאם זה חוקית?
מכיוון שרשום בהזמנה לאחר שקראתי אותה מצויין במקרה ביטול הזמנה עד 7 ימים, דמי ביטול הינו 7%.
תודה
אם כך לצורך ביטול ההזמנה יש לפעול בהתאם לתקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה) ולכן דמי הביטול צריכים להיות כפי שמופיע בחוק (עד 100 ש"ח)
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר