שלום רב,
לפני מס׳ חודשים הגעתי עבור טיפולי הדמיית שיער. קבענו לבצע הדמיית שיער ב4 איזורים בראש ולכל איזורים נדרשים מספר טיפולים ולעיתים לא נראת תוצאה כלל בטיפול הראשון. נאמר לי כי כל איזור בעלות של 890 ש״ח. התבקשתי לשלם עבור 4 האיזורים מראש. למזלי שילמתי רק 1000 ש״ח במזומן. ע״י מכשור מיוחד נבדק פיגמנט השיער שלי ובוצע טסט. לפי הטסט ניתן לראות שהתוצאה גסה ולא יפה, הוסבר לי שהדבר יטושטש ויראה טוב. נקבע לי תור לטיפול ראשון לאחר שבוע, לאחר הטיפול לא נראתה תוצאה כלל כאילו לא בוצע טיפול כלל. מסיבות שונות ומחשש לתוצאה לא טובה התחרטתי ובקשתי החזר כספי לאחר הורדה של החלק היחסי עבור הטיפול היחיד שבוצע. מנהל הסניף טען שאינו מוכן להחזר כספי ומוכן לתת לי זיכוי כשאחליט להמשיך בטיפולים הסברתי שלא אהיה מעוניינת בכך והוא טען שבוצעה הזמנה מיוחדת של הפיגמנט עבורי וכיוון שהבקבוקן( שנשאר כמובן בסניף) כבר נפתח אין אפשרות להחזר וטען שהבקבוקן עולה 1000 שקל, מדובר בבקבוקון ממש קטן ולאחר בדיקה שלי עלותו 205 ש״ח. כדברי מנהל הסניף שילמתי עבור פיגמנט ולא עבור טיפולים ולכן אינו מחוייב בהחזר כספי, השבתי לו שאין הדבר הגיוני שאיני מקבלת ביד בקבוקון אלא טיפולים. וכפי שנאמר לי מראש 890 ש״ח הם עבור מס׳ טיפולים על איזור 1 עד שמתקבלת תוצאה וכאמור אני מימשתי אך ורק טיפול 1 על איזור 1 ללא תוצאה כלל משמע שהטיפול היחיד שבוצע אינו שווה לעלות של 1000 ש״ח ששולמו על ידי. מנהל הסניף הציע שאגיע לקחת את הבקבוקון בתמורה לכסף ששילמתי בידיעה שאין אני יכולה לעשות בו דבר. אני מרגישה מרומה, מנוצלת, מושפלת.
האם חוקית אני יכולה לדרוש את כספי או חלק ממנו בחזרה?
שלום,
כדי לדעת האם את זכאית לדרוש את כספך בחזרה יש צורך לבחון את ההסכם עליו חתמת מול החברה. אני מניח שההסכם מגדיר את מערכת היחסים החוזית ביניכם לרבות מקרים בהם מעוניינים להפסיק את הטיפול באמצע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר