אבא שלי התחבר לאחרונה לחבילה משולבת של סלקום (יחד עם נטוויז'ן) ולפניה הוא היה בחבילה עם בזק. סלקום לא ביצעו ניוד ביום החיבור והגיע חיוב מבזק על התקופה שהוא כביכול היה מחובר לסלקום. העניין הוא שהוא ישב ארבע שעות עם שישה נציגים שונים כדי להבין מה קרה ולהגיע למסקנה שלמעשה לא בוצע ניוד עד היום, כאשר הוא כבר מחובר למעלה מחודש. הם אמרו שעליו להתנתק באופן אישי מבזק וכי הם לא יכולים לבצע ניוד. מה שהותיר את אבא שלי ומשפחתי, הכוללת שני נכים, ללא טלפון ביתי ואינטרנט כבר מזה ארבעה ימים. לא ידוע מתי הם יחוברו מחדש. לא ידוע אם יפוצו על כך. זה מאוד קריטי במיוחד לאור מצבה הבריאותי של אימי שמחייב שיהיה טלפון זמין בבית. אם הוא לא היה יושב איתם ומברר מה קרה, הוא לא היה מצליח להגיע לאמת. אם הוא לא היה מתקשר לבדוק הם לא היו עולים על הטעות שלהם. בשורה התחתונה הם פשוט שמו פס על אבא שלי ולא עושים את עבודתם כמו שצריך. אבא שלי רוצה לתבוע אותם על עוגמת הנפש והנזק שנגרם לו ולמשפחתי. מה ניתן לעשות במצב כזה? האם יש פעולה משפטית מסוימת שתתקן את המצב ולקבל פיצוי?
ארצה גם לציין שזו לא הפעם הראשונה שדבר כזה קרה לנו. זה כבר קרה עם חברת אקספון, אורנג' (עם תשתית של בזק), כאשר במקרה של אורנג' פניתי למועצה הישראלית לצרכנות בנוגע לחיובים לא מוצדקים מצד בזק, בשל חוסר תקשורת בין שתי החברות מה שלא בדיוק הואיל. זה סיפור שלא נגמר.
תודה מראש,
סבינה
שלום,
טרם הגשת תביעה ניתן לשלוח מכתב התראה לפני תביעה ולנסות לקבל פיצוי באמצעות מכתב התראה ומו"מ, אך אם דרך זאת לא תסייע, יהיה צורך להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר