שלום, לפני כחודשיים רכשתי סלון מחנות בית המעצבים שבקרית ביאליק, חודש לאחר ההזמנה קיבלתי את הסלון..המובילים שללו במיידית את האפשרות להכניס את הסלון דרך חדר המדרגות.. אמרו לי שיש להם 30 שנות ניסיון במקצוע והסלון לא יעבור במדרגות ,בלי לנסות אפילו..לקחו את הסלון חזרה לחנות.. נשארנו בלי סלון לחג.
לאחר כמה ימים אני ובעלי הזמנו מובילים בעצמנו ושילמנו להם עבור הובלה והם הצליחו להעביר את הסלון דרך חדר המדרגות.
בנוסף לזה והגרוע מכל שפתחתי את הסלון מהניילונים הופתעתי לגלות שזה לא הצבע שהזמנתי...ביקשתי שחור.. קיבלתי חום.
פניתי למוכרת וביקשתי שתבדוק בהזמנה מה הצבע שהזמנתי.. אמרה שחור ולא האמינה לי עד שצילמתי ושלחתי לה תמונה של הסלון.
היא שלחה לי בהודעה אני מעבירה את הנושא הזה לטיפול.. מהחגים אני מחכה ולא החזירו לי תשובה.. התנערו מאחריות! מה עושים במקרה כזה?
שלום,
עליך לבטל את העסקה ולתבוע לצורך קבלת פיצויים על נזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך ואני מציע לך לפנות לעו"ד כדי לטפל בעניין זה.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, את מוזמנת לפנות אליי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר