רכשתי לאחרונה מודם סלולארי מחברת אורנג',במעמד הרכישה נאמר לי שנפח החבילה הינו שווה ערך להצהרות המתחרים לחבילה ללא הגבלה,לאחר 5 ימים,קיבלתי מייל הטוען שאני נמצא בחריגה.כאשר ניגשתי למרכז השירות נאמר לי שהנושא תמוה,שכן הם מעולם לא נתקלו בלקוח שהצליח לסיים את חבילת הגלישה במהלך חודש, ושזו בוודאי טעות אך עליי להתקשר למרכז הטכני. בשיחתי נודע לי שחרגתי ואני נדרש לשלם סכום מגוחך של כ-6780 ש"ח.כאשר סך כל החבילה הינה 90 ש"ח לחודש לחבילה של 20 G, ואני גלשתי לטענתם ב24G,טענתי לטעות מצידם והם לאחר מס' ימים חזרו אליי וניסו להגיע לפשרה בסך 2000 ש"ח "בלבד", בד ובבד, ניסיתי לבטל את העסקה בתואנה שאני נמצא במסגרת 14 הימים, ושלחתי הודעה לויזה כאל, שלא לכבד את החיוב המדובר. בשלב זה אני מתכוון להגיש תביעה לסעד לביטול העסקה ע"ב רמייה/הטעייה, וכן סעד כספי על אובדן הזמן ומפח הנפש.
האם פעלתי כשורה ?
לילה טוב,
ניכר שהחברה מודה בטעות ועל פניו מתיאורך הכללי ניכר שיש על מה להילחם.
ממליצה בחום לפנות בדחיפות לעו"ד לקבלת ייעוץ משפטי תוך בחינת כל המסמכים והנסיבות הרלבנטיות בסיפורך לצורך קבלת החלטה מושכלת כיצד לנהוג ובאיזה הליך לנקוט.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר