שלום רב,
בעת שהותי בחו"ל במועדון, הזמנתי בקבוק שתיה תוך הבנה כי המחיר הינו 50 ש"ח (נאמר לי בע"פ). עוד לפני ששתיתי, דרשתי את החשבון והופתעתי לגלות כי המחיר הינו 5,000 ש"ח. לאחר דין ודברים ותחת איומים מבעלי המועדון, שילמתי בכרטיס האשראי. מייד עם צאתי מהמועדון, פניתי לחברת האשראי לביטול העסקה ודיווח על כשל תמורה מלאה. חברת האשראי ביקשו שאכתוב מכתב הצהרה כדי שיוכלו לזכות אותי תוך 45. לאחר חודש קיבלתי מכתב מחברת האשראי שהם לא יכולים לזכות אותי וזאת עפ"י חוק כרטיסי האשראי. מה האפשריות העומדות בפניי (האם כדאי לתבוע בתביעות קטנות את חברת האשראי שלא ביטלה את העסקה?).
שלום,
על פי מה שאתה מתאר אין פה כשל תמורה. כשל תמורה זה כאשר אתה משלם באמצעות אשראי ולא מקבל את המוצר או השירות שבעבורו שילמת. מקרה זה שונה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
