צהריים טובים
לפני יותר משני חודשים קניתי רכב מחברת אלדן,בחוזה כתוב שהעברת בעלות מתבצעת עד 60 ימים,ואני עוד לא קיבלתי אותה.בנוסף כשאני מתקשר לשרות לקוחות הם אומרים שיחזרו ולא חוזרים.וכאשר הצלחתי לצור איתם קשר אמרו שהרכב עוד לתחת הבנק,ולא ידוע מתי ישחררו אותו.ברצוני לדעת איך אפשר להתמודד איתם,ואיזה אורך דין אני צריך
בתודה מראש
שלום,
קודם כל אני מאוד מקווה שטרם רכישת הרכב בדקת שהרכב לא מעוקל ו\או שאין עליו בעיות משפטיות אחרות.
שנית, במקרה וסכום רכישת הרכב הוא עד ל 33,800 ש"ח תוכל לפנות לעו"ד העוסק בתביעות קטנות. במידה והסכום גבוה מכך יהיה עליך לפנות לעו"ד אזרחי בתחום.
במידה ואתה מעוניין בשירותי המשפטיים, אתה מוזמן לקבוע פגישת ייעוץ במשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לצערי זה רכבי הראשון,וברוב תמימותי לא רק שלא בדקתי,אפילו לא ידעתי שהם רשאים למכור רכב מעוקל.לפי מה שהבנתי מהפקידה שלהם הוא כן מעוקל(המוכר רכב לא הזכיר את זה לפני) אבל זאת לא בעיה והם ״יסדרו את זה בקרוב״
מחיר הרכב הוא 67000 שקלים.
תוכל לפרט מה האפשרות הרעה ביותר שיכולה לקראות,מה יהיה ניתן לעשות כנגדם
וכמובן איך אני פונה למשרד שלך ואיפה הוא נמצא?
שהרכב משועבד.אני לא יודע את ההבדלים בין רכב משועבד או מעוקל.אם תוכל לפרט את ההבדלים אשמח מאוד
שלום,
בפועל רכב משועבד או מעוקל זהו רכב שנרשם כחוב בגין פעילות בעליו. לדוגמא האדם שהחזיק ברכב לפני שעבר אליך חייב 100,000 ש"ח לחברה מסויימת, אז החברה הטילה עיקול על הרכב (הרכב למעשה הופך להיות שייך לחברה והיא יכולה להיפרע ממנו - כלומר למכור את הרכב ולקבל את שוויו) ולמעשה אתה נשאר בלי כלום.
כפי שהסברתי אינני עוסק בתחום ולכן אין טעם שתפנה למשרדי.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר