לפני שנה וחצי עשיתי עסקת טרייד אין על הרכב שהיה ברשותי עם אחד חניוני הרכב וקיבלתי רכב אחר.
בבדיקה במכון שהחניון המליץ עליו, בדקו את הרכב ומסרו לי דוח בדיקה, היו מספר בעיות וחניון התחייב לפתור את כולן, חלקן הו אכן פתר לפני ביצוע העסקה, וחלקן הוא דחה למועד מאוחר יותר בטענה שעד שיזמין את החלקים הדרושים לשם התיקון, אני מצידי הקפדתי שירשום את מה שמגיע לי על מסמך העסקה עם חתימה, והעסקה בוצעה.
עברו חודשים, והרבה טלפונים ודחיות מצידם עד רגע זה.
אחרי חודשים בבואי להעביר את הרכב טסט, מתברר שהגלגלים של הרכב(ג'נטים לא מאושרים ברשיון של הרכב), והרכב נכשל בטסט.
בנוסף מכון הבדיקה ציין בדוח שהרכב שהרכב הוא טורבו(וכך גם החניון וזה מה שרציתי), אבל בבדיקה חוזרת במכון אחר התברר שאין טורבו ברכב.
השאלה:
מה עלי לעשות? האם יש לי את הזכות לתבוע את החניון או את מכון הבדיקה? ועל איזה סעיפים לתבוע אותם? ואיך עושים זאת?
תודה רבה
בוקר טוב,
לאור המתואר ממליצה לך לפנות בכתב אל המכון ולתאר את השתלשלות העניינים ואת הממצאים המדאיגים שגילית. דרוש את כספך חזרה ופיצוי הולם. במידה ופנייתך לא תענה יש לשקול פניה לערכאות שיפוטיות בעילה של הטעיה, עשיית עושר ולא במשפט,מצג שווא ועוד.
ממליצה לפנות לעו"ד לקבלת ייעוץ משפטי והכוונה בטרם נקיטה בהליכים.
לא לוותר ! בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר