שלום , הזמנתי מהאתר עלי אקספרס חבילה . לפני 3 חודשים .
חיכיתי במשך 3 חודשים לחבילה וראיתי שהמשלוח לוקח יותר מידי זמן אז לקחתי את המספר קוד של החבילה וחיפשתי במעקב משלוחים של דואר ישראל .
ובמעקב משלוחים היה רשום שהחבילה הגיע ליעד בתאריך 17.1.16 והחבילה מחכה בסניף גאולים (ירושלים) . אז הלכתי לסניף גאולים עם מס הקוד של החבילה . ובסניף אמרו לי שחתמתי כבר על החבילה ולקחתי אותה כבר . אז אמרתי להם שזה לא ייתכן ואני מחכה כבר למשלוח 3 חודשים ואפילו לא הגיע לי מכתב שהחבילה מחכה בסניף . אז הפקיד אמר לי את חתמת . והראה לי את החתימה . אני אמרתי לו שזה בכלל לא החתימה שלי וזה של מישהו אחר .
היה רשום "בן לולו" . אמרתי לו איך אתה נותן חבילה למישהו מבלי לבקש את התעודת זהות כי אם הייית מבקש זה לא היה קורה .
ובנוסף לזה רשום את השם המלא ומס הטלפון שלי על החבילה .
אז הוא נתן לי את המספר של הבן אדם שחתם בשמי ולקח את החבילה . ואמר לי את יכולה לנסות לבקש ממנו .
מה אפשר לעשות במצב כזה ? האם אפשר להגיש תביעה ?
שלום,
כן בוודאי שיש במקרה זה עילה לתביעה. זאת ועוד נעשה פה מעשה פלילי הן מצד החותם והלוקח את החבילה והן הפקיד בדואר ישראל ולכן עליך להגיש תלונה במשטרה כנגד שניהם ולאחרי כן להגיש תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר