בנובמבר 2014 רכשתי רכב מדגם רנו פלואנס ZE חדש שנת 2014 (חשמלי מלא) מהיבואן קארסו - סניף רעננה, בזמן הקניה נאמר לי (ולעוד כ-200-300 רוכשים של רכבים דומים) שלרכב 3 שנים אחריות ולסוללה 4 שנים אחריות. במהלך השנה האחרונה החליף היבואן מספר גדול של סוללות ברכבים דומים היות והסוללות איבדו קיבולת וטווח שנסיעה ברכבים התקצר משמעותית, המדד להחלפת הסוללה היה מדד בריאות נמוך מ-75% ( מדד שהיה נבדק במוסך היבואן). ברכב שלי התקצר במהלך השנה האחרונה טווח הנסיעה בצורת משמעותית מכ -100ק"מ לכ-70ק"מ. קבעתי תור להגיע למוסך לבדיקת בריאות הסוללה על מנת להתחיל בתהליך החלפת הסוללה. היום התקשרו אלי מהמוסך ונאמר לי שקארסו לא מחליפה יותר סוללות היות והירידה בהספק הסוללה הינו בלאי ולא תקלה. הסוללה הינה חלק בלתי נפרד מהרכב ואי החללפתה או תיקונה יגרום לכך שבעתיד הקרוב מאד הרכב יהיה בלתי שמיש לחלוטין וזה ברכב חדש משנת 2014. כמו כן יש כאן אי מילוי התחייבות מפורשת של אחריות לרכב חדש.
שלום,
קראתי את הדברים.
בהתאם למה שאתה מתאר יש לך עילת תביעה ויש לך את הזכות לתבוע את החברה בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר