שלום,ביצעתי עסקת מכירה(אני המוכר) של זוג מוניטורים אולפניים(רמקולים אולפניים) לבן אדם,פירסמתי אותם למכירה בקבוצה מיועדת בפייסבוק,לאחר כל מיני פניות לבסוף פנתה אלי מישהי שהייתה מעוניינת ברצינות וממש התעקשה שאשמור לה עליהם כמה ימים עד שתגיע לעיר שלי כדי לקנות אותם.לבסוף היא הגיעה לביתי,ישבנו יחד ובדקנו את המוניטורים השמעתי לה אותם והראיתי שהם תקינים,וגם חבר של דיבר איתנו בטלפון במקביל וביקש לעשות מספר בדיקות והכל היה נראה תקין,ביצענו את העסקה היא הביאה לי כסף והלכה לדרכה,ואז אחרי כמה ימים חבר שלה התקשר ואמר שהם נתקלו בבעיה שאחד הרמקולים עובד טיפה חלש יותר מהרמקול השני ושהם מעוניינים בשני אופציות:או שאחזיר להם את הכסף או שנבדוק כמה עולה תיקון ואני אשלם עליו.
היא יצאה ממני עם הרמקולים כשהם עובדים אחרי בדיקה במו אוזניה וגם מספר בדיקות שחבר שלה שמתעסק בסאונד אמר לנו לעשות,אני לא רואה סיבה למה אני צריך לשאת באחריות של משהו שקרה למוצר שהיא ראתה ושמעה לאחר שהיא יצאה מביתי מרוצה.
האם יש לה/להם עילה לתביעה מסוג כלשהי?סכום העסקה היה 4000 ש"ח.
תודה מראש.
שלום,
בהתאם למה שאתה מתאר, אין להם עילה לתביעה ולכן אתה יכול להיות רגוע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר