שלום,
עד לפני חודשיים גרתי דירה ועזבתי אותה ועברתי למעונות הסטודנטים בנתניה.
במהלך מעבר הדירה שמתי לב ששכחתי מספר תמונות שלי בדירה הקודמת.
דיברתי עם הבן של בעל הדירה שהוא מנהל את כל נושא הדירה והוא אמר שהוא יבדוק לי אם התמונות נמצאות.
לאחר מספר ימים התקשרתי אליו שוב והוא אמר שהוא מצא אותם והוא שומר לי אותם בבית של ההורים שלו ובפעם הבאה שאני אהיה באזור הוא יביא לי אותם.
מאז ניסיתי מספר פעמים ליצור איתו קשר בטלפון או בהודעות הוא לא עונה ולא מחזיר שיחות/הודעות.
אני חוששת שהוא לא מעוניין להחזיר לי את התמונות או שהוא זרק אותן.
מה אני יכולה לעשות כדי להחזיר לי את התמונות שלי אם הוא לא משתף פעולה ומה אני יכולה לעשות אם הוא זרק לי את התמונות?
שלום,
בהתאם למה שאת מתארת בעל הבית לא חייב לשמור לך על התמונות. בהתאם לכל חוזה שכירות סטנדרטי ברגע שאת יוצאת מהדירה עליך לקחת את כל הציוד שלך ובטח שבעל הבית לא אחראי על הציוד לאחר ההסכם.
אני מציע לך לפנות לבעל הבית כדי לקבל את תמונותיך ובאם זה לא יעזור תוכלי לפנות לעו"ד כדי שעו"ד יוציא מכתב התראה בעניינך.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אנא פני אליי. השירותים המשפטיים בתשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר