הזמנתי וילה לחופשת חג הפסח לכל משפחתי נתנו לי מספר של וילה וסגרי עם בעל הוילה שהייתברר לי בסוף שהוא רק סוכן שלמתי לו במזומן דרך העברה בנקאית 1500 שח שהוא סגר איתי למקדמה למקרא שאני לא יגיע וכל שאר הכסף במוזמן שנגיע ל11 נפשות 5 חדרים מסר לי רק חשבונית שכירות בלי חוזה ועוד לא ידעתי שהוא חייב לשלוח לי חוזה אחרי שבוע מתקשר אליי ואומר לי שמעל 9 אנשים מוסיף לי עוד 500 שקל לאדם לילה לא היסכמתי ומיתקשרת אליי מישהי שהיא באמת בעלת הוילה ודורשת ממני תוספת של כסף מקדמה ועוד מוסיפה לי עוד כסף לא הסכמתי ואחרי שניה ,שבוע לפני הפסח ! מבטלת לי את העסקה. אחרי שקניתי אטרקציות באילת הרסה את התחנונים לחג שלחה הודעה שזה מבוטל לא הסכמתי הסתבר היא סגרה אם מישהו אחר ביותר כסף אמרתי לה שאני מגיע כמתוכנן רק עם 9 איש שלא תבטל לי תעיסקה ובכל זאת לא היסכמה עכשיו יש לי חשבונית שלהם תז שיחות מוקלטות הודעות שאני ודק בדברי עכשיו לפני שעה שלחה הודעת עם מכתב מעורך הדין שלה והוא הוסיף הרבה שקרים שרצינו לבוא 15 נפשות ושאין לה אנשים שהוילה נשארה ריקה שיש לי שיחה מוקלטת שהם סגרו עם מישהו אחר והם רק רוצים להחזיר לי תכסף יש השאלה שלי אם הם מבטלים מה הם לא צריכים לשלם לי רק רוצים להחזיר תכסף כדי שיגמר איפה הכרטיסים ב1000 שקל שקניתי ואוכל שקניתי לטיול מה אני צריך לעשות זה ארוך אבל בקצרה יש לי ממש ראיות שיחות הודעות חשבוניות תאריך העברה בנקאית הודעות שבאו אחרי שבוע לגבי הקומבוניה שהם רצו לעשות לי להוציא עוד כסף
שלום,
קראתי את הדברים. איך אני יכול לסייע ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר