שלום. הזמנתי מוצרי חשמל דרך חברה פרטית "מארק מחשבים". אחרי תקופה של 3 חודשים סופקו לי רוב הדברים, אבל עדיין חייבים לי מוצרים בעלות של 8 אלף ש"ח. הספק כל הזמן מספר לי סיפורים וכל יום מבטיח להביא את המוצרים. וככה כבר חודש ימים. שילמתי כל הכסף. כאשר את התשלום האחרון לפי בקשתו נכתב על שם של חנות חשמל פרטית שעבור הצ'ק לא סיפקה לי שום סחורה.
אני רוצה להבין , האם אני יכולה לבוא בדרישות לאותה חנות חשמל? אם לא, איך אוכל לקבל מוצרים או את הכסף חזרה למוצרים שלא קיבלתי.
שלום,
אינני מבין את המושג "לבוא בדרישות". את רכשת מוצרים ושילמת עליהם במיטב כספך. במידה והחברה לא סיפקה את המוצרים ולא נותנת הסברים, קמה לך עילה לתביעה בעניינך.
בטרם תתבעי, אני מציע לך לנסות ולמצות את העניין מול החברה.
במידה וזה לא יצלח ולמרות שמדובר במקרה המתאים לתביעות קטנות, אמליץ לך לפנות לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי בעניינך, לרבות הערכת סיכויי הצלחת תביעתך, בדיקת עילות התביעה ועוגמת הנפש שנגרמה, בחינת הראיות להוכחת טענותיך, ואף פנייה וסיוע של עו"ד למיצוי ההליכים במו"מ בטרם תתבעי.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר