שלום רב,
במידה והצדדים החליטו להפיל את התביעה כנגדי ונשארו רק שני נתבעים נוספים בתיק. אחת מהנתבעות, שהיא הנהגת הפוגעת ברכב התובע מחליטה להמשיך את התביעת צד ג' כנגדי (אני חברת הביטוח). האם היקף הטענות שהיו לי בתביעה העיקרית נופלות? או אוכל לטעון אותם (גם ללא קשר מהותי לטענות צד ג') בתביעה שכנגד צד ג'?
בתודה
גל
שלום גל,
1. באם הצדדים החליטו להפיל את התביעה כנגדך (אני מודה שאני לא מבין מה זה אומר) אז בית המשפט ימחק או ידחה את התביעה ובאם אחת התובעות ממשיכה עם תביעתה אזי הצדדים לא הפילו את התביעה כנגדך.
2. בכל מקרה אנו עוסקים בתביעה קטנה ובתביעות קטנות בית המשפט (השופט) הוא זה שמחליט כיצד הדברים ימשיכו ויתנהלו לאחר שירדו צדדים.
3. אני מניח שאתה מתכוון שהנתבעים נמחקו מהתביעה ואתה נשארת בתור צד ג'. כל אחד מכם הגיש כתב טענות (כתב תביעה או כתב הגנה) ובית המשפט ינהל דיון ויפסוק בהתאם לכתבי הטענות שהוגשו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אני מודה שלא הבנתי את שאלתך עד הסוף.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
