שלום,
נרשמתי לקורס בלימודי השפה הספרדית 5ימים לפני שהתחיל (לאחר שעשיתי מבחן רמה). לאחר השיעור הראשון הרגשתי שהרמת קורס אינה מתאימה לי. יום למחרת בקשתי לבטל את הקורס ולקבל החזר כספי. אמרו לי שיצרו איתי קשר. חזרו אלי רק לאחר 8 ימים ואמרו שלא ניתן . שדברו עם המורה של הקורס שאשרה שאכן הרמה לא מתאימה לי אך עדיף שאבוא לשיעור נוסף. הלכתי לפי ההמלצה לשיעור נוסף וגם לאחריו הרגשתי לא שונתה. בקשתי שוב לבטל ולקבל החזר . אמרו שיצרו איתי קשר. לאחר יומיים יצרו איתי קשר ואמרו שאני יכולה להגיע לקורס ברמה אחרת באותו יום - בהתרעה של "מהרגע להרגע" אבל אין זה ודאי שהמורה יאשר לי להשאר בקורס. ז"א שגם האופציה שנתנו לי לא הייתה ודאית. הם כמובן לא רוצים להחזיר לי את הכסף למרות שבקשתי סכום יחסי (פחות שני שיעורים). נראה לי לא הגיוני שהכסף שלי - סכום של 2000 ₪ יושב במכון ללא אף תמורה. אציין כי החתימו אותי על חוזה אחיד שאין קבלת החזר.
האם אין לי שום סיכוי לקבל את הכסף?..זה הגיוני שהכסף שלי נמצא שם כמו מתנה?
אודה לתשובה.
שלום,
כפי שאת מתארת חתמת על הסכם ולפיכך הסכמת לאמור בו, כמו גם לעובדה שלא יוחזר כספך במידה ותעזבי.
את רשאית בעניין זה להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות והשופט יכריע באם מגיע לך כספך בחזרה למרות הסכמתך בחוזה.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אנא צרי קשר עימי לצורך קביעת פגישת ייעוץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה רבה על התשובה.
שאלה נוספת יש איזה אתר שאוכל לחפש בו פסקי דין עם מקרים דומים מהתקופה האחרונה? מעניין אותי לראות פסיקות במקרים כאלה.
שלום,
כן בהחלט.
אפשר למצוא פסיקה מתאימה בכל אתר משפטי המפרסם פסקי דין (מן הסתם אינני יכול לתת פה שמות), כמו גם יתכן וניתן למצוא מידע רלוונטי באתר המועצה הישראלית לצרכנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר