שלום רב,
ביום 20.12.15 הצטרפתי לחברה סלולרית ממנה רכשתי 3 סימים חדשים בגינם חויבתי בסך 147 ש"ח באופן חד פעמי. הצטרפותי הותנתה בכך שאשלם כ - 79 ש"ח בגין 3 קווים ביחד. יצוין, כי מעולם לא קבלתי חשבוניות לביתי ומעיון שערכתי בפירוט כרטיס האשראי עולה, כי מיום ההצטרפות ועד היום (כ - 5 חודשים) שלמתי בכל חודש סך הזוי של 297. הסתבר שהייתי אמור להפעיל את הסימים שקבלתי עד ליום 1.3.16 בשעה 12:00 (הואיל ובתאריך זה הסתיים המבצע), רק שלדאבוני הרב, הפעלתי את הסימים כרבע שעה לאחר שקבלתי אותם מהדואר, דהיינו רק בשעה 16:00 (מופתעים מהתרגיל שעשו לי - אני הרבה יותר. אגב, הסכם מעולם לא קבלתי, כמובן שגם חשבוניות לא (יצוין, שדרשתי לקבלת ההסכם נענתה בסירוב והפכו אותי לאתר החברה, כדי שמחפש שם את המבצע שאליו הצטרפתי לפני כ - 5 חודשים - ולא, לא מצאתי את ההסכם הזה שאומר שאם הפעלתי את הסימים 4 שעות לאחר השעה האמורה, כלומר, רבע שעה לאחר שהם התקבלו בדואר). יש מישהו מושג מה אומרת הפסיקה בעניין? מה החוק בדיוק אומר?
תודה רבה.
שלום,
אין צורך לחפש בחוק.
אני מציע שתתחיל באיתור ההסכם שמכוחו רכשת את הסימים ותבדוק כיצד ההסכם/תקנון החברה מתייחס לעניין שלך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר